FCI Levadia kohtub võõrsil JK Narva Transiga

Laupäeval kell 16:00 kohtuvad Narva Kalev-Fama staadionil Premium liiga XXXV vooru suures lahingus JK Narva Trans ja FCI Levadia. Kohtumist näitab otseülekandes ETV+.

Trans on tänavu kodus FCI Levadialt punkte napsanud, kui 1. mail lõppes väga põnev kohtumine 1:1 viigiga. Sealjuures lõid mõlemad meeskonnad värava lõpuminutitel. FCI Levadia on suutnud vastase kodus alistada mõlemal korral viie väravaga (5:0 ja 6:1) ning 8. mail Narvas peetud Tipneri karikamäng lõppes samuti Tallinna võistkonna veenva 5:0 võiduga.

JK Narva Trans on kindlustanud tabeli neljanda koha ja viimati jäädi võõral väljakul 1:4 alla Viljandi JK Tulevikule. FCI Levadia teenis eelmises voorus kindla 3:0 võidu Tammeka üle.

Transi poolelt jäävad kaartide tõttu kohtumisest eemale lausa neli mängijat: Irie, Aleksandr Zakarlyuka, Sergei Kondrattsev ja Nikita Jegorov. FCI Levadia poolt ei saa kaasa teha Gando Biala.

FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogic: “Narva Transiga on võõrsil väga raske mängida ning seda eriti veel nüüd kui neil on uus treener. Tegemist pole enam selle võistkonnaga, mis kevadel. Meie jaoks on võtmesõnad ettevalmistus, keskendumine, võidutahe ning oma mängu mängimine. Hooaeg läheneb lõpule ning meil pole ruumi eksimusteks.”

FCI Levadia keskkaitsja Marko Lipp: “Meid ootab Narvas väga raske mäng tugeva vastasega. Keskendume eelkõige oma mängule ega mõtle sellele, mida konkurendid teevad. Meie eesmärgiks on mängida hästi ning saavutada vajalik võit.”

Mängu peakohtunik on Kristo Tohver, abikohtunikud on Silver Kõiv ja Dmitri Vinogradov. Neljas kohtunik on Joonas Jaanovits.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner