FC Levadia naiskond lõpetab hooaja FC Flora vastu

Naiste Meistriliiga hooaeg jõuab lõpule laupäeval, 20. oktoobril kui toimuvad viimase vooru kohtumised.

Tabeli ülemises pooles on kohad jaotatud, kui eelmises kohtumises oma lähima rivaali Pärnu JK-ga viigistanud FC Flora teenis oma esimese meistritiitli. Pronksmedalid on endale kindlustanud FC Levadia. Viimases voorus lähevad vastamisi Tallinna klubid FC Flora – FC Levadia ning Pärnu võõrustab Tallinna Kalevit.

Hooaja viimases voorus saab näha Tallinna derbit kui Lilleküla harjutusväljakul kohtuvad kell 13:00 FC Flora ja FC Levadia. Kohtumise lõpuvile järel saab Flora enda kätte ka meistrikarika.

Omavahelistes mängudes on seni peale jäänud FC Flora, kes meistriliigas on Levadia alistanud tulemustega 4:2, 5:0 ja 9:0. Korra kohtuti ka karikavõistluste veerandfinaalis, kui mäng lõppes 7:0 Flora kasuks.

Eelolevast kohtumisest jääb FC Levadia poolelt kaartide tõttu eemale Kadre Päri.

FC Levadia peatreener Maksim Rõtškov: “Meie viimased kohtumised pole andnud häid tulemusi, kuid sellele vaatamata võtame end viimaseks mänguks kokku ning üritame värske Eesti meistri elu kibedaks teha. Ühtlasi tänan kõiki meie naiskonna mängijad, abipersonali ja pöidlahoidjaid lõppeva hooaja eest!”

FC Levadia ründaja Naidä Imanova: „Ees ootab hooaja viimane mäng värske Eesti meistri vastu. Teame, et tegemist on tugeva võistkonnaga, aga ei loovuta midagi kergelt. Paneme täiega lõpuni! Läheme meistrite pidu rikkuma.”

Kohtumist vilistab Maksim Ramazanov, abikohtunikud on Mihkel Selberg ja Katrin Õun.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner