FCI Levadia sõidab Pärnusse külla JK Vaprusele

Premium Liiga XXIII voorus sõidab FCI Levadia Pärnusse külla JK Vaprusele. Mäng algab Pärnu Rannastaadionil pühapäeval kell 13:00. Mängu näitab otsepildis Soccernet.ee

Liigatabelis on Vaprus üheksa punktiga viimasel kohal ning enne vooru algust jäädakse FC Kuressaarest ja Viljandi Tulevikust maha viie punktiga. 

FCI Levadia on tabelis kolmas ning enne vooru algust lahutab neid Nõmme Kaljust seitse ja mängu vähem pidanud Florast kaks punkti.

FCI Levadia suutis möödunud nädalavahetusel lõpetada oma kahemängulise kaotuseseeria, kui kodus alistati pärast 1:1 lõppenud avapoolaega Narva Trans 6:1.

Vaprus pole tänavu Levadiale vasturohtu leidnud. Aprillis jäädi koduväljakul vastasele alla 0:5, mai lõpus olid Kadriorus kaotusnumbrid 1:6.

Kaartide tõttu jätavad mängu vahele Joosep Sarapuu (Vaprus) ja Maksim Podholjuzin (FCI Levadia) ning lisaks on mängukeelu all hetkel vigastatud Nikita Andreev (FCI Levadia).

Aleksandar Rogic: “Lõppeval nädalal tomius Tallinnas suurepärane UEFA Superkarika finaalmäng. Teen sügava kummarduse kõikidele inimestele, kes tõid suure mängu Eestisse ning aitasid seda kohapeal ette valmistada ja läbi viia. Loodan väga, et UEFA Superkarikas annab tugeva impulsi Eesti jalgpalli edasisele arengule. Eelseisvas kohtumises JK Vaprusega soovime mängida oma mängu, hoida kõrget tempot ning teenida kolm punkti.”

Igor Dudarev: “Ees ootab võitluslik mäng, millest vajame head tulemust. Üritame mängida oma tavapärast mängu, lüüa väravaid ning samuti hoida kaitses nulli. Ilus tulemus ja puhas värav aitavad hea tujuga uutele mängudele vvastu minna.”

Mängu kohtunik on Karl Koppel, keda abistavad Aron Härsing ja Maikel Mikson. Neljas kohtunik on Jagnar Jakobson.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner