Stojković: kui teeme õiged järeldused, siis on meil hea võimalus edasi pääseda

FCI Levadia peatreeneri kohusetäitja Ivan Stojković lausus pärast eilset 2:3 kaotust Malta meistrile Hiberniansile, et korduskohtumise eel on kõik veel lahtine ja õigeid järeldusi tehes võiksime end murda ka Konverentsiliiga 3. eelringi.

“Väljakul on meeskond treeneri nägu ja ma võtan vastutuse esimese poolaja eest. Teine poolaeg oli palju parem. Oli suurem energia ja saime tasuks kaks väravat, mis annavad teiseks mänguks rohkem võimalusi,” analüüsis Stojković mängujärgselt.

Ta jätkas: “Päeva lõpuks ma usun, et see oli aus tulemus. Peame analüüsima, mis juhtus ja valmistuma kordusmänguks. Oleksime saanud mänguks paremini valmis olla. Neil oli äärtel esimesel poolajal palju ruumi, peame nendest vigadest õppima. Poolajal ütlesin, et tean, et see meeskond suudab paremini mängida. Olin ausalt öeldes päris vihane ja andsin mängijatele ka sellest teada. Muutsime taktikat, mängisime taga viie mehega ja see toimis hästi.”

Lõpetuseks lausus 32-aastane serblane: “Au ka vastasele, nad olid hästi valmis ja peame tunnistama, et esimene poolaeg mängisid nad meid üle. Õnneks reageerisime hästi. Usun, et teine mäng tuleb teistsugune ja ütleksin, et sisuliselt on seis viigis, kus üks värav muudab palju. Peame näitama sama energiat ja nälga, mida teine poolaeg. Usun oma mängijatesse ja kui teeme õiged järeldused, siis on meil hea võimalus edasi minna.”

Korduskohtumine peetakse 28. juulil kell 20:00 A. Le Coq Arenal. Piletid antud mängule leiad Piletilevist. Hibernians-Levadia paari võitjat ootab Konverentsiliiga 3. eelringis ees Läti meister FK RFS.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner