FCI Levadia võõrustab laupäeval Kadriorus JK Tammekat

Premium Liiga XI voorus võõrustab FCI Levadia laupäeval kell 16:00 Kadrioru staadionil Tartu JK Tammekat. 

Hetkel jagab FCI Levadia koos Nõmme Kaljuga 23 punktiga liidrikohta. JK Tammeka paikneb koos FC Floraga kolmandal-neljandal kohal, jäädes liidritest nelja punkti kaugusele.

Hooaja esimese omavahelise mängu Tartu Sepa jalgpallikeskuse kunstmurul võitis FCI Levadia 3:0.

FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogić: “Oleme väga rõõmsad, et mängime esimest korda oma koduväljakul ja looduslikul muruvaibal. Saime mängu eel paar päeva Maarjamäe murul treenida ning meeskond nautis seda täiel rinnal. Laupäevane vastane JK Tammeka on olnud tänavuse hooaja kõige positiivsem üllataja Premium Liigas ja seda igati teenitult – neil on oma mängustiil ja lähenemine, mida meeskond viib väljakul oskuslikult ellu. Oleme mängu eel väga motiveeritud ja valmistume põhjalikult – meil on väga kõrged eesmärgid ning nende poole pürgimisel ei saa me endale takistusi lubada. Ootan oma mängijatelt täielikku keskendumist alates kohtumise algusest kuni lõpuvileni.”

FCI Levadia väravavaht Sergei Lepmets: “Esimene mäng muruväljakul hea vastasega – ootasime kaua tagasipöördumist Kadriorgu, kus näitame veelgi paremat jalgpalli. Tuleb huvitav mäng. Me teeme kõik selleks, kolm punkti välja võidelda.”

Sportland loosib laupäevaseks mänguks Tammeka vastu välja neli Adidase MM-i ametlikku palli koos kõikide FCI Levadia mängijate autogrammidega! Loosimises osavõtmiseks külastage klubi Facebooki lehekülge. Kui fännid aitavad oma toetusega FCI Levadia võidule, siis mängupiletiga saab Lasnamäe Norde Centrumi Sportlandist nädal aega -10% allahindlust Adidase toodetele!

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner