FCI Levadia kohtub liidrite lahingus Nõmme Kaljuga

FCI Levadia kohtub kolampäeval, 4. märtsil kell 19:30 Sportland Arenal Premium Liiga liidrite lahingus Nõmme Kaljuga. Mängust teeb otseülekande ETV2.

FCI Levadia seeria on olnud muljetavaldav. Pärast 1:1 viiki avavoorus Paidega on meeskond alistanud järjepanu neli vastast väravate vahega 19:0! Head väravavaistu on näidanud uus leegionär Roman Debelko, kes on Premium liiga väravaküttide edetabelis kuue tabamusega esikohal.

Sarnaselt FCI Levadiale on 13 punkti kogunud Kalju, kelle ainus viik pärineb võõrsilmängust Narva Transiga, keda Levadia nahutas viimati tulemusega 5:0. Kalju polnud samuti läinud voorus kade, kui sahistas võõrsil Paide Linnameeskonna võrku neljal korral ja alistas Järvamaa meeskonna 4:1. 

Aleksandar Rogić: “Olen väga rõõmus, et viimases kohtumises näitasime suurepärast kvaliteeti ja heal tasemel mängu. Läheme homsele mängule vastu enesekindlalt ja minu hinnangul on meil selleks ka põhjust, sest viimastes kohtumistes tegutsesime hästi. Minu jaoks on veelgi olulisem näha kuidas poisid igal treeningul pingutavad ja edasi arenevad, mis omakorda lisab kogu meeskonnale enesekindlust. Samal ajal tunnen sügavat austust Nõmme Kalju vastu – Kalju on suur klubi, suur rivaal ning neil on väga hea treener ja loomulikult väga head mängijad, kes üritavad juurutada oma mängustiili. Pole üllatus millisel moel mängime meile ja kuidas mängivad nemad. Ootan väga huvitavat mängu ja kohtumine näitab kumb meeskond on parem.”

FCI Levadia kapten Dmitri Kruglov: “Levadia ja Nõmme Kalju vahelised mängud on juba aastaid olnud väga huvitavad ja põnevad. Loomulikult on kolmapäevane mäng mõlema meeskonna jaoks ülimalt oluline ning mõlemad mängivad ainult võidule. Meie omalt poolt teeme kõik, et võtta kolm punkti ning jätkata oma head rütmi.”

 

Mängu peakohtunik on Juri Frischer, abikohtunikud Aron Härsing ja Veiko Mõtsnik ning neljas kohtunik Grigori Ošomkov.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner