Levadia pidas 2 kontrollkohtumist 2 päeva jooksul – napp kaotus ja 2-2 viik Ukraina kõrgliiga liidriga

FCI Levadia esindusvõistkond sõitis 1. veebruaril Hispaaniasse treeninglaagrisse. Juba 3. ja 4. veebruaril toimusid esimesed kaks kohtumist.

Esimesed mängud toimusid Ukraina kõrgliigas pallivate klubide vastu. Esmalt kohtuti FC Metalist 1925 meeskonnaga, kes hoiab Ukraina kõrgliigas 16 satsi seast 12. kohta. Päev hiljem mängiti hetkel Ukraina kõrgliigat juhtiva klubi FC Kryvbasi vastu. Esimene mäng kaotati napilt 1-0, kus Rohesärkidel oli mitmeid häid võimalusi mängu juhtima minna või hiljem viigistada, kuid need jäid realiseerimata.

FCI Levadial oli hea võimalus minna mängu juhtima juba esimestel minutitel, kuid vastaste kõva pingutus kaitsetöös päästis neid hullemast. 13. mänguminutil haaras Metalist juhtseisu, kui äärepealt tulnud tsenderduse nende ründaja meisterlikult realiseeris. Kuigi tegemist on treeninglaagriga, siis kaotada ei taha keegi – kaua ei saanud pead norgus hoida, sest uus mäng juba terendas järgmisel päeval.

Teises mängus lepiti 2-2 viiki – kusjuures vastased läksid 2-0 juhtima. Levadia mängijad näitasid sisu ja hambaid ning tulid raskest olukorrast välja ning lõid kaks väravat ja viigistasid kohtumise.

Kryvbas läks kohtumist juhtima 23. mänguminutil, kui äärepealt tulnud söödu kõksas väravasse nende ründaja. Levadia omas ka mõningaid võimalusi, kuid Kryvbas ründas rohkem – Levadia väravavaht Karl Andre Vallner tegi imelise partii, tõrjudes mitu lähi- ja kauglööki. Vaheajale mindi 1-0 seisul.

Teine poolaeg algas Kryvbasi survega, kui juba 46. mänguminutil teeniti esimene nurgalöök. Järgmisel minutil ja rünnakul teeniti juba ka penalti. Kryvbasi mängija realiseeris penalti kindlalt ja suurendas skoori 2-0 peale.

Siis aga algas Levadia tagasitulek ja krutiti oma survet peale. Esmalt teeniti kohe minut hiljem kaks nurgalööki, mis viis järgmise mängu episoodini. Nimelt teise nurgalöögi olukorras mängis Kryvbasi kaitsja käega palli ning kohtunik määras kohtumise teise penalti, seekord Levadia kasuks. Ahmad Gero realiseeris penalti. Kuigi väravavaht aimas õige suuna ära, oli löök niivõrd täpne, et seda tõrjuda ta ei suutnud. 53. mänguminutiks oli seis 2-1. 89. minutil viigistas Zakarliuka mänguseisu. Värskelt lepingut pikendanud mängumees saatis talle etteveereva palli kindlalt väravavahist mööda ning mäng lõppes 2-2 viigiseisul.

Levadial on jäänud veel 4 kohtumist, millest esimene juba 7. veebruaril Hispaania Esiliigas palliva Levante UD duubelmeeskonna vastu. Seejärel on oodata kohtumisi 12. veebruaril Villareali duubli ja 17. veebruaril Gruusia kõrgliigaklubi Torpedo Kutaisi vastu ning treeninglaagri lõpetab 20. veebruaril kohtumine Hispaania hiiu Valencia duubelmeeskonna vastu.

Kõik ülekandega seotud info avaldame oma sotsiaalmeedia kanalites jooksvalt. Hoia silm peal!

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner