FCI Levadia tõi Tartust võidu koju ning kindlustas sellega 11. meistritiitli!

Eile, 19. oktoobril kohtus FCI Levadia olulises Premium liiga 32. vooru kohtumises Tartu JK Tammekaga. 3:0 võiduga toodi koju ka klubi üheteistkümnes meistritiitel!

Kohtumine Tartu JK Tammeka vastu: esimene poolaeg

Juba avaminutitel sai selgeks, et Levadia tuli Tartusse kindlasti tiitli järele. Esimestel minutitel ohustati vastaste väravat ning juba kolmandal minutil õnnestus Joao Pedrol skoorida, kui vastaste nõrk sööt kukkus täpselt Levadia tervajalgse brasiillase jalale. Õnnestunud tabamus tuli tartlaste väravavahil Alandil kohtumise kolmandal minutil võrgust korjata ning tunnistada 0:1 mahajäämist külalismeeskonnast.

12. minutil kinkis Tartu JK Tammeka külalismeeskonnale aga veel ühe kingi, kui VARi otsusel sündis punase kaardi tagajärjel Ezekiel Tanimowo mängust eemaldamine – vastane võitles palli nimel agressiivselt ning tegi liiga Lepistu hüppeliigesele. Poolajapausile mindigi 1:0 eduseisult.

Teine poolaeg

Kohtumise 50. minutil teenis Richie Musaba Levadia meeskonnale penalti, mida asus realiseerima kaptenipaela kandev Mihkel Ainsalu. Kahjuks tabas Ainsalu ristnurga asemel latti ning väravat ei suudetud lüüa. Olgu öeldud, et meeskonna kapten Rasmus Peetson pidi kaartide tõttu mängu Tartus vahele jätma ning jälgis meeskonda tribüünilt.

62. minutiks tundus, et Tammeka on intensiivset kaitsetööst väsinud. Nii vuhistas esmakordselt üle aasta aja 90 minutit mänginud Brent Lepistu nurgalöögile järgnenud olukorras palli Bourama Fomba jalale, kellel õnnestus seejärel vastaste võrku sahistada!

Et lõpuminutitel oli seis tablool juba 2:0 ning Levadia karika pea kohale tõstmine oli juba peaaegu kindel, siis napilt enne normaalaja lõppu lõi meeskonna noormängija Maksimilian Skvortsov oma debüütvärava Premium liigas! Väravasöödu autoriks Frank Liivak. Mängu parimaks nimetati Bourama Fomba ning 3:0 võidu järel korjas FCI Levadia oma üheteistkümnenda meistritiitli!

Premium liiga 2024 hooaeg

Tiitel on ametlikult Levadia tõsta! Võidule eelnes sel Premium liiga hooajal 25 võitu, viis viiki ning kaks kaotust. Sel hooajal on ees ootamas veel neli Premium liiga kohtumist: FC Nõmme Unitedi, Nõmme Kalju FC, FC Flora ning Paide Linnameeskonna vastu. Samuti tuleb 30. oktoobril mängida karika 1/8 finaal FC Elva vastu.

Järgmisena ootabki ees juba teisipäeval, 22. oktoobril peetav Premium liiga 33. vooru kohtumine FC Nõmme Unitedi vastu. Ühes klubi sünnipäevaga tähistame nüüd ka meistritiitlit!

Sünnipäeva kohtumisel ootab ees tegevusi nii väikestele kui suurtele. Kohapeal ootab kõiki Lõvi Leff, kes tervitab sünnipäevajoogi ning – tordiga. Samuti on kohapeal fotoboks, et mälestused ja emotsioonid säiliks ning saaks endaga koju kaasa võtta. Viskame pilgu peale ka klubi ajaloole – mängusärkide kollektsioonile ning võidetud karikatele. Tee klubile sünnipäevakink siin.

Foto: Imre Pühvel

‭+372 520 8686 ‬
‭+372 568 43537‬

Mängime koos, võidame koos!
Registreeri oma laps FCI Levadiasse
ja süüdake nende kirg jalgpalli vastu!