Esindus käis järelkasvu trennides!

Sel nädalal ehitasime klubisisest ühendust veelgi tugevamaks, kui tavaks saanud traditsioon, et esindusmeeskonna liikmed käivad noorte trennides sai taas hoo sisse!

Üks suur klubi – noorte võistkonnad treenivad kahe nime all, FCI Levadia ja FCI Tallinn. Mõlema klubi noored mängivad ka ühiselt komplekteeritud võiskondadena. Sügisel, kooli minnes on algus uus ning noorte trennid on täies hoos! Seetõttu saadame igal aastal just sel ajal esindusmeeskonna mängijaid noorte trennidesse, et nendega mängida ja ühiselt aega veeta!

Anname alati endast parima, et võimalikult paljud noorte grupid saaksid külastatud – nii tekib klubil ühtne hingamine, noored saavad oma eeskujudega koos mängida ja neilt õppida ning pilte teha, autogramme küsida ning niisama vestleda. Sel korral külastasid noorte gruppe kõik esindusmeeskonna mängijad, mõned neist võtsid ka oma lapsed kaasa.

Samuti jagasid mehed noortele infot saabuva klubi sünnipäeva kohta. Juba teisipäeval, 22. oktoobril peab klubi oma 26. sünnipäeva ning esindusmeeskond kohtub Premium liiga 33. voorus FC Nõmme Unitediga. Sünnipäeva mängupäeval ootab ees palju vahvaid tegevusi nii väikestele kui suurtele.

Kohapeal on näiteks Lõvi Leff, kes tervitab tulijaid sünnipäevajoogi ja – tordiga ning üheskoos saab heita pilgu ka klubi ajalukku, sest välja pannakse ajaloolised mängusärgid ning võidetud karikad. Kohapeal on ka fotoboks, milles saab toredad mälestused ja emotsioonid säilitada ning endaga koju kaasa võtta!

Ootame FCI Levadia noorvõistkondade mängijaid ja klubi toetajaid 22. oktoobril meie 26. sünnipäeva tähistama! Tee klubile kingitus siin.

‭+372 520 8686 ‬
‭+372 568 43537‬

Mängime koos, võidame koos!
Registreeri oma laps FCI Levadiasse
ja süüdake nende kirg jalgpalli vastu!