Til Mavretic jätkab järgmisel hooajal FCI Levadias!

FCI Levadial on hea meel teatada, et poolkaitsja Til Mavreticiga on leping pikendatud ning meest näeb Levadia ridades ka tuleval hooajal.

26-aastase poolkaitsja Til Mavretici jaoks on Premium liiga 2024. aasta hooaeg vigastuse tõttu juba lõppenud. Sellest olenemata on ta käimasoleval hooajal Levadia eest mänginud 28. mängus lausa 2245 minutit. 28 mängus on poolkaitsjal õnnestunud lüüa kaks väravat – üks neist JK Narva Transi vastu ning teine Paide linnameeskonna vastu. Väravasööte on mees antud hooajal samuti kaks andnud.

FCI Levadias on Mavretic mänginud aastast 2022. Selle aja jooksul on tal protokolli kogunenud 60 Premium liigas mängitud mängu, millest kolmes on ta ka värava löönud. Sloveenia päritolu poolkaitsja on FCI Levadia meeskonna jaoks väärt ning kogenud mängija, kelle omadused väljakul annavad võistkonnale palju kasutegureid.

Til Mavretic: “Olen väga õnnelik, et saan FCI Levadias jätkata! Tunnen klubi, meeskonna ja staffi poolt usaldust ja suurt toetust, mis on minu jaoks väga oluline. Tunnen, et oleme millegi suurema poole teel ning tean, et kõik koos suudame selle saavutada. Kahjuks on minu jaoks hooaeg vigastuse tõttu lõppenud, kuid soovin meeskonnale jõudu ja edu Premium liiga lõpusirgel!”

Andrei Leškin: “Til on klubi jaoks oluline meeskonnamängija nii väljakul kui ka selle kõrval. Oleme õnnelikud, et saame temaga koostööd jätkata uuel aastal. Soovin talle kiiret taastumist ja ootame teda tagasi väljakule!”

Soovime Tilile kiiret vigastuspausist taastumist ja kohtume temaga väljakul uuel hooajal!

Foto: FCI Levadia

‭+372 520 8686 ‬
‭+372 568 43537‬

Mängime koos, võidame koos!
Registreeri oma laps FCI Levadiasse
ja süüdake nende kirg jalgpalli vastu!