FCI Levadia alistas eile kodus Pärnu JK Vapruse 3:1!

22. septembril pidas FCI Levadia kodus, A. Le Coq Arenal Premium liiga 29. vooru kohtumise Pärnu JK Vapruse vastu. Kui esimesel poolajal juhtis Pärnu JK Vaprus kodumeeskonda seisuga 0:1, siis lõppseis tablool näitas siiski kodumeeskonna 3:1 paremust.

Esimene poolaeg

Esimene poolaeg kulges kodumeeskonna jaoks üpriski kehvasti. FCI Levadia mehed ei näidanud Premium liiga liidrile omast klassi ning nende mäng oli kesine. Pärnu JK Vapruse meeskonnal õnnestus tekitada esimese 45 minuti jooksul üks ohtlik olukord, millest realiseeriti ka värav. Värava autoriks Enrico Veensalu. Poolajapausile mindi 0:1 kaotusseisus.

Teine poolaeg

Teise hooaja alguses oli juba selge, et Levadia tuli pooajapausilt tagasi, et ohjad enda kätte võtta ning vajalikud võidupunktid korjata. Tekitati mitmeid ohtlikku olukordi vastaste kastis. Juba teise poolaja 53. minutil sahistas võrku alati terav äärepoolkaitsja Ioan Yakovlev. Kuid Yakovlevile sellest ei piisanud, juba kaheksa minutit hiljem – 61. minutil lõi ta taas palli väravasse ning viigiseisust oli saanud üheväravaline edu Pärnu JK Vapruse ees.

FCI Levadia – Pärnu JK Vaprus tipphetked

Nüüd võitlesid mõlemad meeskonnad vajalike punktide eest. Kui normaalaja lõpuks ei olnud veel päriselt selge, kas Pärnu JK Vaprusel õnnestub viigivärav lüüa, siis 90+6. minutil otsustas mängu ära Henri Järvelaid – 3:1. See värav oli Järvelaidi jaoks FCI Levadia särgis esindusmeeskonna eest esimene!

Järgmine kodumäng toimub juba sel reedel, 27. septmebril A. Le Coq Arenal, kui koostöös Winnerziga loosime välja taaskord REISI KAHELE EGIPTUSESSE! Tule toeta omasid ja ehk naeratab õnn just sulle! Piletid leiad siit.

Foto: Katariina Peetson

‭+372 520 8686 ‬
‭+372 568 43537‬

Mängime koos, võidame koos!
Registreeri oma laps FCI Levadiasse
ja süüdake nende kirg jalgpalli vastu!