FCI Levadia alistas võõrsil Kuressaare 0:1!

Teisipäeval, 17. septembril sõitis kodumeeskond külla saarlastele, et pidada Premium liiga 28. vooru lahing. Lahingust väljuti 0:1 võiduga ning korjati järjekordsed 3 punkti!

Esimene poolaeg

Statistikale peale vaadates on selge, et Levadia domineeris mängu algusest peale. Küll aga pidi Levadia esimestel minutitel väljakul loobuma Mark Oliver Roosnupust, kes sai paraku vastasega kontaktis olles viga. Tema asemel sekkus Aleksandr Zakarlyuka. Esimesel poolajal jõuti lausa mitmel korral pealelöögini. 23. minutil pääses löögile Robert Kirss, 24. minutil pääses löögile Richie Musaba – mõlemal korral oli ohtliku olukorra tekitajaks Ioan Yakovlev. Saarlased osutasid kastis siiski tugevat vastupanu ning suudeti oma puur puhtana hoida. Pausile mindi 0:0 seisuga.

Teine poolaeg

Levadial oli isu suur ning oli selge, et vajalikud kolm punkti siit korjatakse. Teisel poolajal sekkusid vahetustest 46. minutil Joao Pedro, 52. minutil Moustapha Bah ja 88. minutil Brent Lepistu. Vahetusmeeste pingilt tulnud Joao Pedrol õnnestus 63. minutil pääseda pealelöögile ning Levadia juhtis 1:0! Väravasöödu autoriks taaskord söödumeister Ioan Yakovlev. 70. minutil muutus saarlaste seis veelgi keerulisemaks – VAR-ülevaatuse tagajärjel määras peakohtunik varem Iljinile antud kollase kaardi asemel hoopiski punase kaardi.

80. minutil tekkis Levadial veel üks hea võimalus, kui Joao Pedro nurgalöögi tagajärjel üritas palli väravasse suunata meeskonna kapten Rasmus Peetson, kuid vastase puurilukk tegi head tööd ning väravat sealt ei sündinud. Minut hiljem sai taas hea võimaluse osaliseks Frank Liivak, kelle pall sahistas lausa võrku. Suluseisu tõttu tühistati kahjuks värav. Lisaks väärib tähelepanu, et meeskonna endine kapten Brent Lepistu sekkus vahetusest peale 10-kuust mängupausi taas Premium liigas väljakule ning mängis 88. minutist kohtumise lõpuni!

Tipphetked FC Kuressaare – FCI Levadia

Järgmisena kohtume juba sel pühapäeval, 22. septemberil A. Le Coq Arenal, kui külla sõidab Pärnu JK Vaprus! Koostöös Punane Ristik taaskasutuskauplusega on mängu eesmärk heategevuslik. Loe lähemalt ning soeta pilet siit. Teeme üheskoos head ja jätame võidupunktid rohesärkidele!

‭+372 520 8686 ‬
‭+372 568 43537‬

Mängime koos, võidame koos!
Registreeri oma laps FCI Levadiasse
ja süüdake nende kirg jalgpalli vastu!