FCI Levadia alistas FC Flora 2:0 ja tõusis liidriks!

FCI Levadia alistas Premium liiga 8.vooru kohtumises 2:0 FC Flora ja tõusis tabeli ainuliidriks!

Tallinna derbi algas põnevalt kohe alguses, kui FC Flora lõi värava, kuid levadialaste õnneks oli suluseis ning värav läks tühistamisele. FCI Levadia sai aga sellest indu juurde ning asus FC Flora väravat aina rohkem ründama. Esimesel poolajal oli head võimalused nii Ernest Agyiril, Aleksandr Zakarliukal ja Felipe Feliciol, kuid pall ei läinud esimesel poolajal sisse.

Meeskond sai riietusruumis jutud räägitud ning tulid teiseks poolajaks välja veel janusemalt. Kes muu, kui sel hooajal imelises hoos olev Ernest Agyiri võttis keskväljalt palli ning triblas mööda kolmest florakast ning lõi palli 20. meetrilt Flora võrku, seis 1:0!

Ghanalane oli ka aktsioonis järgmises väravas, sest andis suurepärase tsenderduse kasti, kust selle lõi peaga ristnurka Bourama Fomba, seis 2:0! Sellega oli mäng tehtud ja FCI Levadia võttis kindla võidu ning tabeli liidrikoha!

23. aprillil kell 14.30 Sportland Arenal

Tallinna FC Flora – Tallinna FCI Levadia 0:2 (0:0)
53. Ernest Agyiri, 63. Bourama Fomba

Väravasöödud: 53. Mihkel Ainsalu, 63. Ernest Agyiri
Hoiatused: 25. Henrik Ojamaa, 51. Märten Kuusk, 63. Marko Lipp – 43. Til Mavretic
Mänguolud: +16, päikesepaisteline ilm, kunstmuru heas seisukorras
Pealtvaatajaid: 1123
Peakohtunik: Kristo Tohver
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Sten Klaasen
Neljas kohtunik: Joonas Jaanovits
VAR: Kevin Kaivoja
AVAR: Tauno Rämson

Flora: Evert Grünvald, Michael Lilander, Erko Jonne Tõugjas, Märten Kuusk, Marko Lipp, Marco Lukka, Martin Miller (61. Konstantin Vassiljev), Henrik Ojamaa, Sergei Zenjov (77. Nikita Mihhailov), Rauno Alliku, Aleksandr Šapovalov (68. Sten Reinkort).
Varus: Ingmar Krister Paplavskis, Mihkel Järviste, Nikita Mihhailov, Konstantin Vassiljev, Sten Reinkort, Mihhail Kolobov, Kristo Hussar, Markkus Seppik, Bruno Vain.

Levadia: Karl Andre Vallner, Casper Nicolas Lugtmeijer (72. Aleksander Filatov), Heitor, Bourama Fomba, Edgar Tur, Mihkel Ainsalu, Til Mavretic, Aleksandr Zakarljuka (85. Nikita Vassiljev), Murad Velijev (66. Ioan Yakovlev), Ernest Agyiri (72. Mollo Bessala), Felipe Felicio (85. Henri Välja).
Varus: Oliver Ani, Ioan Yakovlev, Artur Voilenko, Mollo Bessala, Artur Sakarias, Henri Välja, Aleksander Filatov, Nikita Vassiljev, Patrik Kristal.

FCI Levadia järgmine mäng ootab ees juba tuleval laupäeval, kui Nõmme Kalju võõrustab meid Sportland Arenal. Kohtumine algab 19:30.

FCI Levadia järgmine kodumäng on juba 3.mail, kui kohtume Paide Linnameeskonnaga. Kohtumine algab 19:00.

Foto: Liisi Troska, jalgpall.ee

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner