Nikita Andreev ja Artjom Artjunin jätkavad FCI Levadias U21 meeskonna abitreeneritena

FCI Levadia annab teada, et uuest hooajast asuvad U21 meeskonna abitreeneritena ametisse Nikita Andreev ning Artjom Artjunin.

Mõlemad mehed esindasid Levadia värve aastaid ka mängijana. Pärast profikarjääri lõppu liitus Andreev Levadia treeneritetiimiga 2021. aasta augustis, Artjunin võttis sama tee ette tänavu märtsis. Septembris määrati Andreev ka esindusmeeskonna peatreeneri kohusetäitjaks, Artjunin tegutses seejärel U21 juhendajana, olles abitreenerina ametis ka esindustiimi juures.

Novembris määrati teatavasti esindusmeeskonna peatreeneriks 45-aastane hispaanlane Curro Torres, kelle kõrval liituvad Levadia treeneritetiimiga ka abitreener José Vicente Soto ning füüsilise ettevalmistuse treener Xavi Andres Ibarra. U21 peatreenerina asub uuest hooajast ametisse aga Santiago Garcia Carrero, lisaks Andreevile ja Artjuninile on tema abitreenerina ametis ka Nikita Martõnov. Väravavahtide treenerina tegutseb uuest hooajast Artur Kotenko.

Nii Andreev kui Artjunin rõhutavad, et peamine eesmärk uuel hooajal on noormängijate arendamine. “Meil on sel aastal väga hea grupp koos ning sihime vähemalt kohta Esiliiga esikolmikus. Samuti soovime mängijaid ette valmistada esindusmeeskonna jaoks,” lausus Nikita Andreev.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner