Hooaja viimases mängus läheme vastamisi FC Floraga

FCI Levadia esindusmeeskond peab homme hooaja viimase mängu, kui laupäeval kell 14:00 kohtutakse A. Le Coq Arenal FC Floraga.

Florakatega oleme sel hooajal kohtunud viiel korral. Hooaja algul teenisime nende üle Superkarika võidu. Seejärel pidime Tipneri karikavõistlustel tunnistama aga vastase 2:0 paremust.

Premium liigas oleme vastamisi läinud kolmel korral. Kahel korral on võidukalt platsilt lahkunud FC Flora (2:0 aprilli lõpus ja 2:1 septembri algul). Mai lõpus tegime A. Le Coq Arenal aga mälestusväärse 1:1 viigi. Seda mängu jääb pikalt meenutama ka Ernest Agyiri kaunis värav poolelt väljakult!

Ühtlasi on homne kohtumine lahkumismänguks Eesti jalgpalli ja FCI Levadia legendile Artur Kotenkole!

Enne homset mängu lausus Kotenko: “Kuna laupäev on minu jaoks lahkumismäng, siis arvan, et mängupäev tuleb minu jaoks väga emotsionaalne, aga eks näeme täpsemalt juba väljakul! Ootan juba väga, mis emotsioonid mind valdavad, kui viimast korda suures mängus platsile tulen.”

FCI Levadia peatreeneri kohusetäitja Nikita Andreev lisas: “Derbi on alati eriline. See on suurim mäng kogu riigis. Kuigi nii palju pole kaalul, kui eelmise aasta lõpus, ootan põnevat ja füüsilist mängu. Ootame palju inimesi ka Artur Kotenko lahkumismängule – tahame näidata head mängu ja hooaja väärikalt lõpetada!”

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner