A-koondisesse kaasati neli Levadia mängijat

Eesti jalgpallikoondis peab 23. ja 26. septembril selle aasta viimased Rahvuste liiga mängud, kui vastamisi minnakse Malta ja San Marinoga.

Koondise peatreener Thomas Häberli on 26 mängija sekka kaasanud ka 4 Levadia pallurit. Sedapuhku teenisid koondisekutse Karl Andre Vallner, Rasmus Peetson, Artur Pikk ning Robert Kirss. Sealjuures sai Kirss möödunud koondiseaknas kirja ka esimese värava sinisärgis, olles täpne 2:0 võidumängus San Marino üle.

Eesti koondise kodumäng Maltaga saab alguse reedel, 23. septembril kell 19:00 A. Le Coq Arenal. 26. septembril kell 21:45 kohtutakse võõrsil San Marinoga.

Ka U21 koondises on Levadia esindatud, kui kutse treeningkogunemisele said Nikita Dronov, Andres Järve ning Nõmme Unitedist meie klubis laenul viibiv väravavaht Georg Mattias Lagus. U21 koondis valmistub novembris toimuvaks Balti turniiriks, kui 16. novembril kohtutakse kodus Leedu eakaaslastega ning 18. novembril mängitakse võõrsil Lätiga. Sellel turniiril on võistlustules mängijad sünniaastaga 2002 ja nooremad.

Sel nädalal on kogunemas ka U19 koondis, kel ootab ees EM-valikturniir Poolas. 21. septembril kohtutakse Itaalia eakaaslastega, 24. septembril on vastaseks Poola ning 27. septembril peetakse mäng Bosnia ja Hertsegoviinaga. Levadia poolelt on koondisesse kutsutud Artur Sakarias ja Daniel Luts. Eesti noormeeste U17 koondist ootavad sel ja järgmisel nädalal ees kohtumised Usbekistanis, kus minnakse vastamisi kohaliku noortekoondise ja Bunyodkori akadeemia võistkonnaga. Levadiast on U17 koondisesse kaasatud Oscar Pihela, Aleksei Tšernjakov ja Maksim Laskov.

Lisaks on Aserbaidžaani U21 koondise kutse välja teeninud meie poolkaitsja Murad Velijev (alumisel pildil). Aserbaidžaani U21 koondisel seisavad vastavalt 24. ja 27. septembril ees sõprusmängud Kõrgõzstani ja Moldovaga.

Tadžikistani A-koondisesse on kaasatud aga meie suvine täiendus Rustam Soirov. Temal seisab ees “King’s Cup 2022” nimeline turniir, kus poolfinaalis kohtutakse 22. septembril Trinidad ja Tobagoga. Veel osalevad samal turniiril Tai ja Malaisia.

FCI Levadia soovib kõikidele mängijatele koondiste juures edu!

Fotod: Jana Pipar, Katariina Peetson

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner