Premium liiga 20. voorus sõidame külla Tartu Tammekale

FCI Levadia peab reede õhtul kell 19:00 Premium liiga 20. vooru matši, kui võõral väljakul kohtutakse Tartu Tammekaga.

Tammekaga oleme sel hooajal kohtunud kahel korral. Aprilli algul teenisime Sportland Arenal 4:0 võidu. Sama kuu lõpus olime tartlastest võõrsil üle skooriga 1:0, Levadia särgis oli 66. minutil resultatiivne Rasmus Peetson.

19. vooruga on Levadia kogunud 48 punkti, mis annab meile Premium liigas 2. koha. Tammeka asub 18 silmaga 6. tabelireal. Kohtumisele lisab vürtsi ka asjaolu, et Levadia peatreeneri kohusetäitjana teeb oma debüüdi Ivan Stojković. Muudatused on toimunud ka Tammeka treeneripingil, kus senist peatreenerit Miguel Santost asendab Marti Pähn.

FCI Levadia peatreeneri kohusetäitja Ivan Stojković lausus tänasel mängueelsel pressikonverentsil: “Levadial ei ole minevikus Tammekaga lihtne olnud. Tuleb keeruline kohtumine. Mängime organiseeritud meeskonna vastu, neil on kindlad juhised ja põhimõtted. Nad vahetasid peatreenerit, aga ma ei usu, et nad oma mängu väga palju muudavad. Oleme neid analüüsinud ja mänguks hästi valmistunud. Ma arvan, et oleme soosikud. Läheme alati võitma.”

Äärekaitsja Markus Jürgenson lisas: “Meie fookus on täielikult Tartu Tammeka mängul. Mängijad, peatreener ja kogu staff teevad tööd selle nimel, et järgmine mäng võita. Ei ole vahet, kes on peatreener või kes on mängijad, see on alati niimoodi.”

Kes reede õhtul Tartusse ei jõua, saab kohtumisele kaasa elada Soccernet.ee vahendusel.

Täispikkuses mängueelne pressikonverents: Ivan Stojković ja Markus Jürgenson.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner