FCI Levadia võitis Kalevit 1-0

FCI Levadia võitis Premium liiga 12. vooru kohtumises Tallinna Jalgpalliklubi Kalevit 1-0.

Palju võimalusi raisanud rohesärgid said väravale pihta alles mängu 84.minutil, kui Frank Liivaku tõmbas karistusalas maha Marek Kaljumäe. Penaltit läks lööma Zakaria Beglarišvili, kes selle ja paremale alla nurka realiseeris.

“Tegelikult teadsime, et esimene murumäng ei tule lihtne, sest käisin eile siin kohapeal ja vaatasin väljaku üle. Perfektsest on ta väga-väga kaugel ja võib-olla kui mängu inspektor oleks ka eile siin käinud, siis oleks ta keelanud sellel mängimise. See tegelikult ei ole mängitav plats. Meie stiilile ei sobi see üldse,” rääkis Vladimir Vassiljev Soccernet.ee-le.

“Aga leidsime lahendusi ja värav tuli küll penaltist, ent meil oli palju momente, mida kahjuks ei löönud ära. Siiski kolm punkti on kolm punkti. Siin oli väga oluline just võita. Vahet pole kuidas, lihtsalt oli vaja võita, vaadates konditsiooni, kus mängiti,” lisas Vassiljev.

Meil oli nüüd täistsükkel – saime valmistuda nädal aega. Enne seda meil ei olnud sellist luksust, et saame seitse päeva mänguks valmistuda. Mängisime iga kolme päeva tagant ja siis pidimegi roteerima. See on loomulik. Aga täna panime väljakule need, kes on kõige rohkem valmis. Ernest (Agyiri) tuli ka tagasi. Tal oli vaja mänguminuteid, et saaks mängulisse vormi,” selgitas Vassiljev.

“Võib-olla Kalevi-sugune meeskond ei peaks meie vastu nii palju peavalu tekitama, aga Kalev oli täna tubli selles segmendis. Samas taga null, mis on väga oluline ja uskusime lõpuni, et lööme siin värava,” lõpetas Vassiljev.

Protokoll:

7. mail kell 17.00 Kadrioru staadionil

Tallinna JK Kalev – Tallinna FCI Levadia 0:1 (0:0) 84. pen. Zakaria Beglarišvili

Väravasöödud: 84. Frank Liivak
Hoiatused: 39. Daniil Petrunin, 86. Vadim Mihhailov, 90+2., 90+2. Ioan Jakovlev – 25. Brent Lepistu, 71. Milan Mitrovic, 81. Rasmus Peetson
Eemaldamine: 90+2. Ioan Jakovlev
Mänguolud: +13, pilves vihmane ilm, muruväljak rahuldavas seisukorras
Pealtvaatajaid: 142
Peakohtunik: Tanel Üprus
Abikohtunikud: Maikel Mikson, Dmitri Vinogradov
Neljas kohtunik: Voiteh Karnatsevitš

Kalev: Stiven Raider, Valeri Stepanenko, Tanel Tamberg, Kaspar Laur, Hugo Palutaja, Daniil Petrunin (89. Foday Trawally), Marek Kaljumäe (89. Ramol Sillamaa), Reinhard Reimaa, Ioan Jakovlev, Ats Purje, Hannes Anier (40. Vadim Mihhailov).
Varus: Maico Rimmel, Ramol Sillamaa, Vadim Mihhailov, Foday Trawally, Daniil Sõtšugov, Mikk Johannes Siitam, Karl Stefan Lill.

FCI Levadia: Karl Andre Vallner, Milan Mitrovic, Maximiliano Ugge (85. Maksim Podholjuzin), Rasmus Peetson, Marko Putincanin (74. Artjom Komlov), Brent Lepistu, Mark Oliver Roosnupp (46. Frank Liivak), Ernest Agyiri (60. Artur Pikk), Zakaria Beglarišvili, Bogdan Vaštšuk, Liliu (60. Robert Kirss).
Varus: Artur Kotenko, Frank Liivak, Markus Jürgenson, Robert Kirss, Artur Pikk, Murad Velijev, Maksim Podholjuzin, Artjom Komlov, Karl Rudolf Õigus.

Premium liiga tabeliseis pärast 12. vooru

FCI Levadia jätkab FC Flora jälitamist, olles kogunud 12. kohtumisest 31 punkti. Järgmine mäng ootab FCI Levadial ees juba pühapäeval, vastaseks Paide Linnameeskond. Kohtumine A.Le Coq Arenal algab 17:15.

Ootame kõiki pühapäeval staadionile, et võtta võit Paide Linnameeskonna vastu!

Üritus Facebookis: https://fb.me/e/2foLBlHez

Piletid Piletilevist: https://www.piletilevi.ee/est/piletid/sport/jalgpall/fci-levadia-paide-linnameeskond-premium-liiga-2022-357085/

Foto: Katariina Peetson

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner