FCI Levadia pidi leppima 1-1 viiki Nõmme Kaljuga

FCI Levadia pidi Premium liiga 7.vooru kohtumises leppima 1-1 viigiga Nõmme Kalju FC vastu.

Esimest poolaega kehvasti alustanud koduvõistkond jäi esmalt Maximiliano Uggé õnnetust omaväravast 0-1 kaotusseisu. Teine poolaeg tuli FCI Levadia aga hoopis uue energiaga väljakule ning jälle oli Uggé aktsioonis, kui suunas peaga palli Marko Meeritsa selja taha, seisuks 1-1. Kuigi rohesärgid omasid veel väga palju võimalusi, et muuta mänguseis võiduks siis kahjuks seekord pall teist korda võrku ei leidnud ja nii mäng lõppeski.

“Esimene poolaeg oli võrdsem, Nõmmel olid ka momendid, aga teine poolaeg kuulus täiesti meile. Lõime palju väravamomente, ka standardolukordadest, aga pall ei tahtnud täna kuidagi võrku minna,” rääkis meeskonna peatreener Vladimir Vassiljev ETV2 otseülekandes.

“Riietusruumis oli väike raputus. Esimesel poolajal magasime jälle natuke nagu eelmises mängus Paideski. Aga see, millise sisu ja emotsiooniga tulid mehed teisele poolajale, oli väga hea. Nad said aru, mis tuleb teha, ja näitasid teisel poolajal iseloomu.”

Kui kahju on kaotatud punktidest? “Kindlasti on kahju, aga ees on pikk hooaeg, see ring tuleb veel Floraga mäng ja kõige olulisem on praegu Kuressaarele ja edasi Narvale keskenduda,” lõpetas Vassiljev.

“Rohkete võimalustega mäng, palju ägedaid kahevõitlusi. Alustasime kuidagi natuke naiivselt, oleks pidanud sirgjoonelisemalt mängima. Kui seda tegime, tõi see edu. Teisel poolajal oli nii palju variante, et  meiesugune meeskond peab ära lööma!” oli meeskonna kapten Brent Lepistu konkreetne.

Teine poolaeg oli tema hinnangul mänguliselt parem. “Ära ei löönud! Kaitses kontrollisime, võitsime palju kahevõitlusi, tekitasime võimalusi, aga ei teagi. Peame üle vaatama, äkki oleks saanud midagi paremini teha, aga Kaljule ka kiitus, andsid hea lahingu. See on jalgpall ja see on derbi,” võttis kapten Lepistu lõpptulemuse kokku.

FCI Levadiat ootab nüüd ees kodumäng FC Kuressaarega. Kohtumine toimub juba sel pühapäeval, algusega 17:15, Sportland Arenal. Ootame teid kõiki ka sellele kohtumisele kaasa elama!

FCI Levadia jätkab tabelis hetkel teisel kohal, olles üks mäng FC Florast (1. kohal, 21. punktiga) vähem mänginud.

13. aprillil kell 19.30 Sportland Arenal

Tallinna FCI Levadia – Nõmme Kalju FC  1:1 (0:1)
52. Maximliano Ugge – 41. ov. Maximiliano Ugge

Väravasöödud: 52. Brent Lepistu – 41. x
Hoiatused: 14. Maximiliano Ugge, 21. Marko Putincanin, 48. Milan Mitrovic, 87. Bogdan Vaštšuk – 45. Alex Matthias Tamm, 81. Andri Markovitš, 88. Nikita Komissarov, 90+4. Aleksandr Volkov
Mänguolud: +5, pilves ilm, kunstmuru heas seisukorras
Pealtvaatajaid: 501
Peakohtunik: Kristo Tohver
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Sten Klaasen
Neljas kohtunik: Joonas Jaanovits

Levadia: Karl Andre Vallner, Maximiliano Uggé, Brent Lepistu, Milan Mitrovič, Marko Putinčanin, Bogdan Vaštšuk, Ernest Agyiri, Artur Pikk (81. Mihkel Ainsalu), Zakaria Beglarišvili (63. Robert Kirss), Mark Oliver Roosnupp (73. Frank Liivak), Liliu.
Varus: Artur Kotenko, Frank Liivak, Markus Jürgenson, Robert Kirss, Murad Velijev, Maksim Podholjuzin, Nikita Vassiljev, Mihkel Ainsalu, Ilja Antonov.

Kalju: Marko Meerits, Henri Järvelaid (78. Andri Markovitš), Mihhail Babitšev, Yohan Mannone, Trevor Elhi, Nikita Komissarov, German Šlein, Igor Subbotin, Kaspar Paur, Maksim Gussev (63. Aleksandr Volkov), Alex Matthias Tamm.
Varus: Henri Perk, Artur Šarnin, Vladimir Avilov, Daniil Ševiakov, Welves, Aleksandr Volkov, Andri Markovitš, Stanislav Tsõmbaljuk.

Foto: Katariina Peetson

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner