FCI Levadia võõrustab Premium liigas TJK Legionit

FCI Levadia võõrustab Premium liiga 3. vooru kohtumises Tallinna Jalgpalliklubi Legionit, laupäeval kell 19:30, Sportland Arenal.

Kohtumisest teeb otseülekande Soccernet.ee.

Üritus Facebookis: https://fb.me/e/2aHGvLS4o

Piletid Piletilevis: https://www.piletilevi.ee/est/piletid/sport/jalgpall/fci-levadia-vs-tjk-legion-premium-liiga-2022-352307/?fbclid=IwAR3GqsnsxDF3y9Niq8QpyGOYPGX4_SgpmrjNiuN3gN3XzQDfNHEEAukFoFk

Täispikkuses mängueelne pressikonverents on järelnähtav siin: https://www.youtube.com/watch?v=NG4ZhiZL7R0&t=7s

“Võrreldes eelmise aastaga on neil koosseis palju vahetunud, nad lähevad noortega peale. Aga analüüs on näidanud, et neid ei tohi kindlasti alahinnata. Legion mängib väga agressiivset jalgpalli, nad lähevad üle kogu väljaku üks-ühele võitlusesse. Väga ebameeldiv vastane ja selleks et neid võita, tuleb väga palju pingutada ja ilma pallita tööd teha,” sõnas meeskonna peatreener Vassiljev mängueelsel pressikonverentsil.

Ta lisas: “Mänguks Legioniga eelmisest FC Flora kohtumisest on vähe võtta. Kuid üks aspekt oli kindlasti nurga- ja karistuslöökide kaitsmine – peame seal hoidma kõrgemat distsipliini. Meistrina ei tohi endale selliseid apsakaid lubada. Ka eelmise hooaja lõpus, kui kaotasime Florale 1:5, tegime vigu, aga parandasime neid ja kõik töötas. Nüüd tegime uuesti samu vigu. See on lubamatu.”

“Tuleb siiski täiesti teistsugune mäng ja keskendume teistele asjadele – rohkem palliga mängimisele ja sellele, mida teeme siis, kui palli kaotame. Legion on kiire meeskond ja läheb palli võites kohe rünnakule, seega ei tohi me kordagi keskendumist kaotada. Paide mäng näitas meile veidi ette, kus on kohad, kust saab Legionit rünnata. Paidel oli 90 minutit raske, aga meie nägime analüüsi tehes täpselt ära, mis saaks olla meie relvad,” lubas Vassiljev.

“Neil on noor meeskond, kus on rohkem ühtlust. Need mängijad on tõenäoliselt noorteklassidest terve elu koos mänginud ja kokkumäng on seetõttu väga hea, üksteist tunnetatakse väga hästi. Eelmisel aastal võtsid nad igalt poolt uusi mängijaid ja kogemust oli, aga kokkumängu mitte. Praegu teavad noored kinnisilmi, kuhu pall saata, kui see võidetakse. Mihhail Artjuhhovi käekiri on väga selgelt näha. Me ei oota kerget mängu, sest teame, et nad annavad 110 protsenti, et meilt punkte võtta,” märkis ta.

Mängija Frank Liivak: “Meeskond on hästi valmistunud. Nädala keskel tuli valus kaotus, aga parim viis sellest üle saada on järgmine mäng võita. Peame endast alustuseks andma maksimumi, keegi ei tohi kuskil järele anda. Legion on kõigile tublisti vastu hakanud, ka karikamäng Paidega näitas, et neil on sisu. Neil on vihased noored, kes julgevad palliga mängida. Peame olema 90 minutit keskendunud, siis jäävad need kolm punkti meile.”

Legioni ja Paide vahelist kohtumist kommenteeris Liivak nii: “Mängu me vaadata ei saanud, sest oma mäng hakkas peale tulema. Ainus mure oli, kas läheb lisaajale või mitte! Aga hilisema analüüsi põhjal on Legion hästi organiseeritud tiim. On kogu aeg olnud, vaatamata mängijatele. Ka Tammeka vastu tõestasid nad, et see pole see Legion, keda ajakirjanikud juba mulla alla matsid. Neil on väga palju sisu,” tunnustas Liivak Legionit.

Foto: Liisi Troska

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner