FCI Levadia kohtub homme Premium liigas Pärnu JK Vaprusega

FCI Levadia kohtub homme Premium liiga 2.voorus Pärnus Rehepapi kunstmuruväljakul peetavas kohtumises Pärnu JK Vaprusega.

Kohtumine Pärnus algab 17:00 (05.03). Otseülekanne Soccernet.ee vahendusel.

“Arvan, et iga kohtumise muutub meie mängupilt paremaks. Mängus Kaleviga oli meil väga palju momente, mille suutsime väravaks realiseerida. Usun, et peame selle sama tahte väravaid lüüa endaga Pärnusse kaasa võtma. Ootame, et oleme Vapruse vastu palliga domineerivam võistkond,” sõnas FCI Levadia peatrener Vladimir Vassiljev.

Ta lisas: “Viimane mäng Paide vastu näitas, et pärnakatel on sisu ning me ei lähe neid alahindama. Nägin, et Vaprusel oli Paide vastu palju tahet, nad on palliga agressiivsed, tahavad lüüa väravaid ja pigem on vasturünnakule orienteeruv meeskond. Samuti nad näitasid, et kui lased end hetkeks lõdvaks, siis nad karistavad selle ära.”

“Meil polnud väga palju aega valmistumiseks, aga käisime üle olukorrad, kus me ründame ja mida me teeme, kui palli kaotame. Need on alati meie põhiasjad, mida me trennides harjutame enne selliseid mänge,” lõpetas Vassiljev.

Rasmus Peetson lisas: “Mul on suur mängunälg, tahaksin juba murule joosta. Vaprusele on tänavu häid mängijaid juurde tulnud ja samas sealt on ka head mängijad ära läinud. Tuleb raske kohtumine ning peame olema tähelepanelikud.”

Rasmus lisas: “Õhkkond on meil riietusruumis väga hea, parem ei saakski olla. Nägime trennides palju vaeva ning üritasime paari päeva jooksul enda mängu lihvida.”

Foto: Katariina Peetson/FCI Levadia

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner