FCI Levadia alustab teisipäeval Premium liiga teekonda

Valisev Eesti meister FCI Levadia alustab 1. märtsil Premium liiga teekonda, kui avamängus võõrustame Tallinna JK Kalevit, kes tõusis Esiliigast tänu Maardu Linnameeskonnale, kes taandus mängimast kõrgeimas liigas.

Mängupäev Lilleküllas, Sportland Arenal algab 18:00. Mängupäeva toetab Coolbet, kes on publikule pannud loosi uhked kinkekotid. Üritus Facebookis: https://fb.me/e/3bq2fik0a

FCI Levadia peatreener Vladimir Vassiljev: “Arvan, et oleme selleks mänguks hästi valmis. Teame, et hooaja esimesed mängud on alati rasked ja vahet pole, kas mängime uustulnuka või mõne kogenuma meeskonna vastu. Ettevalmistus on möödunud tõsiselt ning vastaseid ei tasu alahinnata, neil on palju uusi mängijaid, kuid me oleme nende mänge analüüsinud ja läheme homme võitma.”

Ta lisas: “Mängudest, mida me vaatasime, pole näha, et nende treeneri käekiri oleks uute mängijate saabudes muutunud. Üldplaan on meil olemas ja usun, et mingeid üllatusi ei tule. Oleme viimastes trennides tegelenud realiseerimisega, sest teame, et Kalevi vastu tuleb neid võimalusi palju ning need olukorrad tuleb ära lüüa. Samuti nägime vaeva mänguehituse ja pallita mängu kallal.”

Täna 25. sünnipäeva pidanud FCI Levadia väravavaht Karl Andre Vallner: “Superkarikafinaalis hoidsime taga nulli ning see peegeldab meie meeskonna kaitsefaasi tugevust. Näitasime, et suudame väga hästi kaitsta ja selle pealt on enesekindlam Premium liiga hooajale vastu astuda.”

“Oleme tiitlikaitsjad ja vastutus on mingil määral suur, kuid meie klubi filosoofia näeb ette, et me läheme igat mängu võitma,” lisas Vallner.

Kalev on lähiajal päris palju uusi mängijaid saanud, mis teeb meie elu raskemaks selles plaanis, et me ei tea, mida oodata. Minu arvates said nad eelmisel aastal Esiliigas väga hästi hakkama ning kindlasti on nende koht Premium liigas. Kui palju Kalev meile vastu hakkab, eks see sõltub meist, kui palju me laseme neil mängida, kuid ma võin öelda, et me ei lase seda teha,” lõpetas Vallner.

Terves ulatuses on pressikonverents järelvaadatav siit: https://www.youtube.com/watch?v=YmK4oMifb7g&feature=youtu.be

PILETIINFO:

NB! KOHAPEAL MÜÜGIKS AINULT 7€ PILETID, 3€ SOODUSPILETID JA HOOAJAKAARDID (KLUBIKAARDI OMANIK SAAB KASSAST OSTA KUNI NELI 1€ SOODUSPILETIT SÕBRALE)

TASUTAHooajakaardi omanikud (võimalus osta kuni neli üheeurost sooduspiletit), kuni 7. a lapsed ja PAI kampaania raames meditsiiniõed ja hooldusõed, töötõendi ettenäitamisel (tasuta pilet kassast)

NB! PILETIMÜÜK LÕPPEB ONLINES 1H ENNE MÄNGU ALGUST!

PILETID MÜÜGIL PILETILEVIS: https://www.piletilevi.ee/est/piletid/sport/jalgpall/fci-levadia-vs-tallinna-jk-kalev-premium-liiga-2022-351721/
TÄISPILET – 6€
SOODUSPILET – 4€ (pensionärid, lapsed)

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner