FCI Levadia kaotas 0-2 FC Nizhny Novgorodile

FCI Levadia kaotas täna Venemaa kõrgliiga meeskonnale Nizhny Novgorodile 0-2.

Rohesärgid jäid juba 2. minutil 0-1 kaotusseisu, kui karistuslöögi järgses olukorras tegi tõrje Vallner, kuid järgneva palli lõi võrku Suleimanov. Avapoolajal rohkem väravaid ei löödud ja 0-1 seisul poolajale mindigi. Teise poolaja 75. minutil oli vastaste poolt täpne Aleksandrov, lüües kohtumise lõppseisuks 0-2.

Peatreener Vladimir Vassiljev kohtumise järgselt: “Mängisime väga tugeva vastasega, kes mängib Venemaa kõrgliigas. Oli hea sparring, kus saime vaadata oma mänguplaani. Peale esimest kiiret väravat, kus magasime maha kiirrünnaku peale karistuslööki, kust tuli ka värav, rehabiliteerisime väga kiirelt ja saime mängu tagasi sisse. Üldiselt kontrollisime esimest poolaega, saime tagant ülesehitusega hästi hakkama ning kesktsoonis suutsime palli pikalt hoida, panna vastased palli järgi jooksma ja leida mõned käigud ette. Väga hästi positsioneerisime väljakul, kuid kahjuks väga palju momente ei tekitanud. See võib-olla seotud ka meie hetke füüsilise vormiga, meil ei olnud palju jõudu viimases kolmandikus, kus tuleks vastane üks-versus-üks olukorras ülemängida või lõpetada rünnak löögiga. Üldiselt oleme mänguga väga rahul, need asjad mida treenisime tulid välja ja saime hästi mängu kontrollida. Kuigi palju momente terve mängu jooksul ei tekkinud, olid mõned pool momendid mida heal päeval suudaksime realiseerida väravateks. Mängisime tugeva vastasega võrdselt ja näitasime meeskondliku sisu ja tahet igat mängu võita. Oleme oma mängijate hetkeseisuga väga rahul ja ma arvan, et näitasime tegelikult Euroopa tasemel jalgpalli, kuid kahjuks seekord lasime kaks lihtsat väravat ja ei suutnud ise ühtegi tagasi lüüa.”

FCI Levadia järgmine kohtumine pidi algselt toimuma 10.02, kui vastaseks pidi olema FC Torpedo Kutaisi (Gruusia) aga antud kohtumine jääb ära. Rohesärke näeb väljakul järgmisena 14.02, vastaseks FC Kyzylzhar SK (Kasahstan).

Kohtumine on järelvaadatav siit: https://www.youtube.com/watch?v=JxEZwzPNVkw

FCI Levadia – FK Nizhny Novgorod 0:2 (0:1)
2. Timur Suleimanov, 75. Viktor Aleksandrov

FCI Levadia: Karl Andre Vallner (66. Artur Kotenko), Artur Pikk (73. Markus Jürgenson), Milan Mitrovič, Maximiliano Uggé, Maksim Podholjuzin (73. Rasmus Peetson), Marko Putinčanin (66. Brent Lepistu), Ilja Antonov (46. Milijan Momcilovic), Zakaria Beglarišvili (66. Artjom Komlov), Ernest Agyiri (66. Murad Velijev), Frank Liivak (17. Karl Rudolf Õigus), Liliu (46. Robert Kirss).

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner