Pühapäeval kohtuvad Premium Liigas Nõmme Kalju FC ja FCI Levadia

Premium Liiga XXVIII vooru telemängus lähevad pühapäeval kell 15:00 Sportland Arenal vastamisi liiga tabeli neljas Nõmme Kalju FC ja liigatabeli liider Tallinna FCI Levadia.

FCI Levadia on Premium liiga tabeli juhtohje hoidnud maikuust alates, ent võimsat minekut tuleb hoida lõpuni välja, sest tiitlit ajab taga ka mullune meister FC Flora. Vahe säilitamiseks vajatakse kindlaid võidupunkte, ent oma sõna soovib tiitliheitluses sekka öelda ka Kalju.

Omavahelises kolmes liigamängus on maksimaalsed punktid kirja saanud FCI Levadia. Kui juulikuus võeti kindel 4:1 võit, siis esimeses ja viimases omavahelises mängus kindlustati võidupunktid napi üheväravalise eduga (1:0, 2:1).

FCI Levadia peatreener Vladimir Vassiljev: “Ees seisab Premium Liiga hooaja viimane spurt. Valmistusime mänguks väga põhjalikult, kõik mängiad on ekstra motiveeritud. Nõmme Kalju on tugev vastane. Tahame saavutada oma eesmärgid. meid rahuldab ainult võit.”

FCI Levadia väravavaht Karl Andre Vallner: “Kalju on väga tugev vastane, nad on näidanud head mängu ka meie vastu. Nad oskavad erinevaid liine väga hästi kinni panna, just mees-mehe vastu mängus on nad väga tugevad. Mängu saatuse otsustab see, kumb meeskond suudab oma mängujoonist järgida. Meil on oma plaan, neil on oma plaan – võidab see, kes paremini hakkama saab. Emotsioon on riietusruumis hea, mis on ka terve hooaja vältel meil olnud. Eks korra tuli kaotus vahele, aga kõik on selle unustanud ning läheme uuele mängule täiega peale.”

FCI Levadia poolel kannab mängukeeldu keskpoolkaitsja Bogdan Vaštšuk.

Mängu peakohtunik on Kristo Külljastinen, teda assisteerivad Sander Saga ja Neeme Neemlaid. Mängu neljas kohtunik on Martti Pukk.

FOTO: Katariina Peetson

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner