FCI Levadia kohtub täna Gibraltaril UEFA Europa Conference League´i kordusmängus St. Joseph´s FC-ga

FCI Levadia kohtub täna Gibraltaril UEFA Europa Conference League´i esimese eelringi kordusmängus kohaliku klubiga St. Joseph´s FC. Victoria Stadium´il pannakse pall mängu Eesti aja järgi kell 19:30.

Mängu on võimalik otseülekannes vaadata Footters keskkonna kaudu, teenus on tasuline. (play.footters.com/subscription/)

Eelmisel nädalal Tallinnas peetud avamängu võitis FCI Levadia 3:1.

FCI Levadia peatreeneri Vladimir Vassiljevi sõnul läheb meeskond ka kordusmängus võidu peale välja. “Euroopas ei loe avamängu tulemus mitte midagi. Gibraltari meeskond tahab oma publiku ees hästi esineda. Nemad teavad, mida oodata meilt ja meie teame, mida oodata nendelt. Ma usun, et tuleb väga võitluslik mäng. Kindlasti ei saa meil olema kerge, ehkki üldskoori põhjal võib nii tunduda. Vastane oskab palliga mängida. Tegime eelmisest kohtumisest põhjaliku analüüsi ning meil on kindel plaan, kuidas võiduga koju tulla ning ühtlasi kindlustada edasipääs järgmisesse ringi,” ütles Vassiljev.

Keskpoolkaitsja Marko Putinčanin leidis samuti, et kodumängus saavutatud hea tulemus annab korduskohtumiseks hea tunde ja kerge eelise, kuid midagi ei ole veel otsustatud. “Edasi pääsemiseks peame hästi mängima ja kohtumise võitma. Tallinnas suutsime palliga hoida ja väravaid lüüa, siin peame samamoodi tegema,” sõnas Putinčanin.

FCI Levadia poolel kannavad mängukeeldu poolkaitsjad Brent Lepistu ja Bogdan Vaštšuk.

Mängu kohtunikud tulevad Portugalist. Peakohtunik on Hugo Miguel, abikohtunikud Bruno Alves Jesus ja Ricardo Santos ning neljas kohtunik Helder Malheiro.

FCI Levadia ja St. Joseph´s FC vahelise paari võitjat ootab UEFA Europa Conference League´i teises eelringis Iirimaa klubi Dundalk FC. Avakohtumine toimub järgmise nädala neljapäeval, 22. juulil Dublinis.

FOTO: Katariina Peetson

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner