Laupäeval kohtuvad Evald Tipneri karika finaalis FCI Levadia ja FC Flora

Laupäeval, 22. mail peetakse A. Le Coq Arenal klubijalgpalli pidupäeva, kus selgitatakse nii meeste kui ka naiste karikavõitjad. Evald Tipneri karikafinaalis lähevad kell 19:30 vastamisi Tallinna FCI Levadia ja Tallinna FC Flora.

Sel hooajal on meeskonnad Premium liiga raames kohtunud kahel korral. Aprillikuu voor lõppes 0:0 viigiga. Teine kohtumine peeti sel nädalal ning põnevuskohtumisest teenis FC Flora praeguse tabeliliidri FCI Levadia üle 4:2 võidu.

Möödunud aastal kohtus Flora Tipneri karikavõistluste finaalis JK Narva Transiga ning 2:1 võidu tulemusel tõstis karika oma pea kohale tänavune finalist.

Karikavõite on FCI Levadial kokku üheksa ja FC Floral kaheksa.

FCI Levadia peatreener Vladimir Vassiljev: ,”FCI Levadia pole ammu trofeed võitnud ja lõpuks avaneb meil selleks hea võimalus. Karikafinaalis ootab FC Flora, kelle vastu on alati põnev mängida. Äsjases derbis näitasime teisel poolajal oma kvaliteeti, võtame sellest eeskuju ja alustame punktist, kus kolmapäeval lõpetasime, läheme karikafinaalile vastu positiivse noodi pealt. Meil on viimane mäng analüüsitud, järeldused tehtud ning kindel taktikaline plaan paigas, seega oleme finaaliks valmis. Anname endast nii palju kui suudame, et võita hooaja esimene trofee!”

FCI Levadia kapten Brent Lepistu: ,”Üks mäng, üks karikas, kaks Eesti parimat meeskonda. Tõotab tulla tavalisest vägevam laupäev! Meie oleme lahinguks valmis!”

Mängu peakohtunik on Juri Frischer, keda abistavad äärtel Silver Kõiv ja Veiko Mõtsnik. Neljanda kohtunikuna on ametis Kristo Külljastinen.

A. Le Coq Arenal kell 19:30 algavale kohtumisele saab telepildis kaasa elada ETV2 vahendusel.

Foto: Jana Pipar/Jalgpall.ee

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner