FCI Levadia kohtub pühapäeval Viljandis JK Tulevikuga

Premium Liiga III voorus kohtub FCI Levadia pühapäeval, 4. aprillil kell 15:00 Viljandi kunstmuruväljakul kohaliku JK Tulevikuga. Mängust teeb otseülekande ETV2.

FCI Levadia sõidab Mulgimaale hea tujuga, sest senised kolm mängu on kõik võidetud – esmalt alistati karikavõistluste veerandfinaalis Maardu Linnameeskond 2:0 ning seejärel Premium Liigas Pärnu JK Vaprus 5:0 ja Tallinna JK Legion 4:3.

Ka JK Tulevik alustas hooaega silmapaistvalt – esmalt alistati Premium Liigas FC Kuressaare 3:2, siis kaotati üleminutite väravast Paide Linnameeskonnale 0:1 ning kolmandas kohtumises alistati karikavõistluste veerandfinaalis lisaajal Nõmme Kalju 2:1.

FCI Levadia peatreener Vladimir Vassiljev: “Viljandi JK Tulevik komplekteeris selleks hooajaks väga hea meeskonna, samuti vahetus neil treener. Arvan, et see on Tuleviku üle aegade parim meeskond. Nad juba näitasid, et nendega tuleb väga tõsiselt arvestada – poleks ime kui Tulevik võitleb end viie või nelja tugevama meeskonna hulka. Ootame põnevusega eelseisvat mängu. Talvel hallis omavahel kohtudes oli kõva lahing. See mäng näitas, et kellelgi pole nendega lihtne, samuti alistasid nad karikavõistlustel nii Paide Linnameeskonna kui Nõmme Kalju. Tulevikul on distsipliin paigas, nad teavad täpselt, kuidas kaitse- ja ründefaasis tegutseda. Valmistume mänguks väga tõsiselt, kogu meeskond annab endast maksimumi ning jääme rahule ainult kolme punktiga.”

FCI Levadia ääreründaja Frank Liivak: “Koondisepaus on läbi ja tuleb jälle keskenduda Premium Liigale. Viljandi on hetkel heas hoos ja karikavõistlustel poolfinaali pääsemine annab neile emotsionaalselt kindlasti palju enesekindlust. Meie aga peame keskenduma oma mängule ja enda tugevustele. Tuleb raske mäng, aga oleme enesekindlad, et kui mängime oma mängu, siis tulevad ka kolm punkti tagasi Tallinnasse.”

Sel nädalavahetusel toimub kokku kolm Premium liiga kohtumist. Laupäeval, 3. aprillil kell 13.00 kohtuvad Sportland Arenal Nõmme Kalju FC – JK Narva Trans, kui kohtumisest teeb otseülekande Soccernet.ee. Pühapäeval on kell 13.00 Sportland Arenal Soccernet.ee mängus vastamisi Tallinna JK Legion – Paide Linnameeskond.

FOTO: Katariina Peetson

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner