Tunne meid: Harles Läst

10 küsimust ja 10 vastust meie tubli treeneri Harlest Lästi kohta, kes igapäevaselt treenib 2006, 2011, 2015 ja Pirita Kose Lasteaia rühmasid. Mida Harles vastas näed siit alt:

Kuidas jõudsid Levadiasse? Olen pea terve elu Levadia eest mänginud, jalgpall koguaeg hinges olnud, ühel heal päeval tegi klubi pakkumise treeneritöö alale ning siin ma olen.

Esimene töökoht üldse? Klienditeeninduse valdkonnas ühes Tallinna Vanalinna restoranis.

Lemmikmängija maailmas? Läbi aegade on neid mitu olnud. Ryan Giggs, Arjen Robben ja Thiago Alcantara.

Naljakas seik, mida teised Sinust ei tea? Kunagi Esiliiga võistkonna eest mängides, mängupäeva hommikul istusin ilma särgita söögilauda, mis asus täpselt akna all ning mis oli lahti. Sirutasin käe välja, et leivaviilu võtta ja tundsin, et seljas käis imelik jõnks läbi. Ei saanud enam keha pöörata ega sügavalt sisse – välja hingata. Helistasin treenerile ning vabandasin väga ning andsin teada, et kahjuks minust täna mängumeest ei ole.

Kõige meeldejäävam hetk seni Levadias? Neid küll palju aga usun, et üks turniir, kus suutsime igat välismaa tiimi võita ei lähe kunagi meelest. Treeneri jaoks, oma mängijate suure arengu nägemine on võimas.

Lapsepõlve unistuste töökoht? Noore jalgpallurina oli originaalne unistus tipptasemel jalgpalluriks saada.

Hommiku või õhtu inimene? Mõlemad sobivad.

Milliseid spordialasid peale jalgpalli meeldib harrastada? Kunagi meeldis väga krossi sõita aga nüüdseks unarusse jäänud. Kossu loopida, lauatennist mängida ja aeg ajalt võrkpalli.

Millised on Sinu soovitused noorele jalgpallurile kes soovib saada proffiks? kõik algab tahtest, peab oma eesmärgile kindlaks jääma, kahtluseks ruumi ei ole. Igal juhul peab lisa trenne tegema. Välja uurima kuidas õigesti oma keha eest hoolitseda.

Sinu elu moto? Tee seda, mis teeb sind õnnelikuks!

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner