FCI Levadia võõrustab laupäeval A. Le Coq Arenal Tartu JK Tammekat

FCI Levadia võõrustab laupäeval kell 16:00 A. Le Coq Arenal Tartu JK Tammekat. Premium Liiga XXVI vooru vastasseisu näitab otsepildis Soccernet.ee portaal.

Laupäevane kohtumine viib vastamisi tabelinaabrid – FCI Levadia paikneb hetkel neljandal ning JK Tammeka viiendal kohal. Meekondade neli viimast omavahelist kohtumist Premium Liigas lõppesid viigiliselt; käesoleval hooajal mängiti esmalt Lillekülas 2:2 ning seejärel Tartus 1:1.

FCI Levadia peatreener Vladimir Vassiljev: “Oleme mänguks Tammekaga hästi valmistunud, loomulikult tahame koduväljakul võita. Tammekaga mängisime sellel hooajal kahel korral viiki – esmalt lõime kodumängus lõpuminutitel viigivärava, siis lasime Tartus endale õnnetu värava lüüa ning võidul käest libiseda. Tammeka on suutnud meid üllatada ootamatute ja kavalate taktikaliste käikudega. Seekord tahame neile oma mängu peale suruda ja kolm punkti võtta.”

FCI Levadia äärekaitsja Trevor Elhi: “Meeskond on mänguks väga hästi valmistunud. Tahame teha vigade paranduse: viimane omavaheline mäng läks halvasti, sellel hooajal pole me Tammekat veel võitnud. Peame oma olukordi paremini realiseerima, siis suudame ka kolm punkti võtta.”

FCI Levadia poolel kannavad neljanda kollase kaardiga kaasnevat mängukeeldu Markus Jürgenson ja Bogdan Vaštšuk.

FOTO: Liisi Troska

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner