FCI Levadia kohtub täna UEFA Euroopa Liigas Fääri saarte klubiga B36

FCI Levadia esindusmeeskond kohtub täna Eesti aja järgi kell 21:00 Fääri saarte pealinnas Tórshavnis UEFA Euroopa Liiga I eelringi kohtumises kohaliku klubiga B36. Fääri saarte rahvusstaadionil Tórsvølluril toimuvat mängu näitab otsepildis Soccernet.ee

Kolmapäeval saabus meeskond Tallinnast otselennuga Fääri saartele ning tegi õhtul staadionil mängueelse treeningu.

“Treening läks mõnusalt, saime väljakut proovida, ilm on Eestiga võrreldav ja hetkel sarnane meie oktoobriga. Palav ei ole, Gibraltaril oleks olnud seetõttu raskem mängida. Adidase pallid on samad, mis meie treeningutel – kõik räägib meie kasuks,” ütles FCI Levadia peatreener Vladimir Vassiljev.

“Mängijad on kunstmuruväljakuga rahul. Sportland Arena murukate on kindlasti parem, aga siinne väljak on hea kvaliteediga,” lisas Vassiljev.

FCI Levadial peavad tänase euromängu varasematest hooaegadest pärinevate mängukeeldude tõttu vahele jätma Bogdan Vaštšuk, Robert Kirss ja Igor Sokolov. Passiprobleemide tõttu jäid Tallinnasse Iurii Kolomoiets ja Aime Marcelin Gando Biala.

“Meie vastane B36 on hea ja organiseeritud võistkond, tunneme nende nõrkusi ja tugevusi. Arvan, et oma kvaliteediga saame rohkem nende nõrkusi ära kasutada ja paneme kinni nende tugevad küljed. Kindlasti võidetav ja mängitav vastane, kes oleks ilmselt Premium Liigas ilmselt nelja tugevama hulgas. Kahju, et meil on mitmeid puudujaid, aga saame olemsasolevate meestega mängu mängitud,” lisas peatreener.

“Reis läks suhtleliselt kiirelt, treening läks hästi. Usun, et poisid on hästi valmis. Kunstmuru nagu ikka, võrreldav Sportland Arenaga. Peaksime olema sellega harjunud. Vastased viljelevad tüüpilist Skandinaavia stiili, kus on palju jõulisust ja õhuvõitlusi. Meie ülesanne on neile oma mängu peale suruda – mängida lühikeste kombinatsioonidega ja teravuse peale. Otsustavaks saabki oma mängu vastasele peale surumine,” ütles keskpoolkaitsja Brent Lepistu.

Mängu kohtunikud tulevad Šotimaalt. Peakohtunik on Donald Robertson, abikohtunikud Douglas Ross ja Alan Mulvanny ning neljas kohtunik kohalik mees Alex Troleis.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner