FCI Levadia alistas Premium Liiga taasavamismängus Tallinna JK Legioni 2:0

Taaskäivitunud Premium liiga esimeses mängus alistas FCI Levadia Kadrioru staadionil liiga uustulnuka Tallinna JK Legioni tulemusega 2:0. Kahe vooru järel on FCI Levadial kirjas maksimaalsed kuus punkti.

FCI Levadia asus kohtumist juhtima 37. minutil kui Elevandiluuranniku ründaja Fabrice Elysee Kouakou Kouadio ehk Manucho suunas väravasse Robert Kirsi paremalt äärelt antud madala tsenderduse.

Teise poolaja lõpus pääses Manucho JK Legioni väravavahi Pavel Londakuga silmitsi, vastase keskkaitsja Aleksandr Volodin takistas ründajat punase kaardi hinnaga ning kohtunik Kristo Tohver määras penalti. Meeskonna kapten Dmitri Kruglov saatis penalti kindlalt sihile ja kindlustas FCI Levadiale 2:0 võidu.

FCI Levadia peatreener Martin Reim tundis kolme punkti üle rahuolu, ehkki mängupilt oli tema hinnangul rabe. “Ega ma ei eeldanud, et siin tuleb kõik ideaalselt välja. Mingil hetkel on vaja natuke lihtsamalt mängida, tähtis on punktid ära korjata ja mäng-mängult edasi minna, küll mänguline vorm paraneb. Üle nädala on saanud kontaktset jalgpalli harjutada. Hea meel, et meie poisid kõik terveks jäid,” sõnas Reim jõuliseks muutunud mängule viidates.

“Natuke keerulisem oli mängida peale pausi, kui ma arvasin,” ütles keskpoolkaitsja Brent Lepistu mängujärgses intervjuus. “Kehast, närvisüsteemist ja lihasmälust on mõned võistlusmomendid ära kadunud. Võistlusmängust on päris pikk periood selja taga. Täna sai määravaks see, kes rohkem tahab ja kes rohkem kahevõistluste pärast võitleb. Tähtis on see, et sai jälle punktide peale mängida. Ootusärevus oli poistel suur ja seda oli näha. Tähtsad kolm punkti olid.”

Avavoorus sai FCI Levadia Sportland Arenal 1:0 võidu FC Kuressaare üle.

Pühapäeval, 24. mail kell 15:00 kohtub FCI Levadia Viljandis sealse JK Tulevikuga. Kohtumist näitab otsepildis ETV2.

FOTO: Brit Maria Tael (EJL)

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner