FC Levadia U19 kohtub UEFA Noorte Liigas IA Akranesiga

Esimese Eesti esindajana UEFA Youth League’i kvalifitseerunud FCI Levadia U19 meeskond peab kolmapäeval kell 17.30 Sportland Arenal korduskohtumise IA Akranes (Island) U19 esindusega, kellele septembris peetud avamängus võõrsil 0:4 alla jäädi.

Levadia noortemeeskonna peatreeneri Robert Sadovski sõnul on edasipääsu püüdmine arusaadavalt keeruline, aga teise kaotusega ei taheta mingil juhul leppida. “Minimaalne programm on viik, mis näitaks, et suudame nendega võrdselt mängida,” sõnas Sadovski.

“Meie soov on mängida hästi ja parima võimaliku tulemuse peale. Kohtumine Islandil näitas, et nende vastu on võimalik mängida küll. Kohtumine algab 0:0-st ja proovime anda maksimumi. Probleemseks osutunud kohad on välja lõigatud ja mängijatele ette näidatud. Saime näha nende tugevusi ja nõrkus ja tunda vastase reaalset taset. Neil on hea ja ühtlane võistkond ning tehnilised mängijad,” rääkis Sadovski.

Avakohtumises oli Levadia U19 meeskonna üheks peamiseks probleemiks allajäämine kahevõitlustes, kuhu Akranesi noored jalgpallurid läksid selgelt suurema enesekindlusega. “Kui noorem või füüsiliselt väiksem mees läheb duelli, siis suurema ja tugevama enesekindlus on paratamatult suurem. Suurt rolli mängib Islandi noorteliiga, mille tase on ühtlasem. Kõrgetasemelised mängud kasvatavad ju mängijate enesekindlust,” sõnas Sadovski.

FCI Levadia U19 meeskonna mängija Daniil Petrunin rõhutas, et kolmapäeval keskendutakse ainult eesootavale mängule. “Esimene mäng tuleb unustada ja keskenduda eesootavale. Tegutseda tuleb meeskondlikult ja kõrge eneseusuga,” sõnas ta.

UEFA Youth League’i kohtumine FCI Levadia U19 – IA Akranes U19 algab kolmapäeval Sportland Arenal kell 17.30. 

Tekst: Soccernet.ee

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner