FCI Levadia võõrustab A.Le Coq Arenal Tartu JK Tammekat

FCI Levadia alustab Premium Liiga teist ringi A.Le Coq Arenal hooaja esimese muruväljakumänguga Tartu JK Tammeka vastu. Pall pannakse mängu laupäeval, 11. mail kell 16:00.

Esimese omavahelise mängu Tartu Sepa jalgpallikeskuses võitis FCI Levadia tulemusega 2:1. Hetkel paikneb FCI Levadia tabelis 21 punktiga teisel ning JK Tammeka 8 punktiga seitsmendal kohal.

FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogić: “Mäng Tammekaga tuleb kohe pärast rasket karikamängu, mis tõi kaasa palju emotsioone ja samuti lisaaja. Peame leidma, energiat, motivatsiooni ja keskendumist, et alustada Premium Liiga teist ringi kolme punkti ja võitude teele tagasi pöördumisega. JK Tammeka mängib alati väga organiseeritult ning neil on oma selge mänguplaan vastase haavamiseks. Esimeses ringis ei saavutanud Tammeka soovitud tulemusi, kuid laupäeval tulevad nad A.Le Coq Arenal pingevabalt ning soovivad oma taset näidata. Peame mängima väga keskendult ja pühendunult ning ma loodan, et suudame oma kvaliteedi maksma panna. Ootan suurepärast jalgpallimängu!

FCI Levadia keskpoolkaitsja Marek Kaljumäe: “Kolm järjestikust kaotust mõjusid raskelt, aga tuleb mõelda edasisele. Senised mängud on juba ajalugu ning peame täielikult keskenduma Tammekale. Proovime kolm punkti välja võidelda. Oleme väga rõõmsad, et saame pidada oma esimese mängu A.Le Coq Arena väga heal muruväljakul. Ootame laupäevast mängu suure huviga”

Peakohtunik on Joonas Jaanovits, abikohtunikud Rando Kesküla ja Karolin Kaivoja ning neljas kohtunik Silver Kõiv.

Saabuva emadepäeva puhul pääsevad kõik daamid staadionile tasuta!

 

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner