FCI Levadia sõidab külla Paide Linnameeskonnale

Premium Liiga VII vooru keskses kohtumises lähevad pühapäeval, 21. aprillil kell 15:00 Paide kunstmuruväljakul vastakuti Paide Linnameeskond ja FCI Levadia.

FCI Levadia jagab koos FC Floraga täisedu 18 punktiga liidrikohta, Paide Linnameeskond on 13 punktiga kolmas.

FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogić: “Eelseisev mäng pakub meile taas võimalust oma kvaliteedi, ambitsiooni ja tugeva iseloomu näitamiseks. Läheme Paidesse enesekindlalt kuna näitasime eelmistes mängudes head taset ning saavutasime häid tulemusi. Paide on alati väga tugev vastane, eriti nende koduväljakul. Sellel hooajal moodustasid nad nad kogenud mängijatest väga tugeva meeskonna, senised tulemused tõestavad nende kõrget meeskonnavaimu. Neil on väga selge mängujoonis, mistõttu pole Paide vastu sugugi lihtne mängida.  Nähes iga päev oma mängijate säravaid silmi ning suurt kirge jalgpalli vastu ootan väga huvitavat mängu.”

FCI Levadia ääreründaja Aime Marcelin Gando Biala: “Meid ootab võõrsil Paide vastu väga raske mäng. Meil on palju kvaliteeti ja kogenud mängijad, soovitud tulemuse saavutamiseks peame tegutsema väga keskenunult ning mängima oma mängu. Meil on meeskonnas väga hea atmosföör, naudime iga treeningut, tajume treenerite täielikku toetus ning igaüks soovib olla parim!”

Peakohtunik on Roomer Tarajev, abikohtunikud Egerd Pajustik ja Dmitri Vinogradov ning neljas kohtunik Andrei Karhu.

Mängu näitab otseülekandes ETV2. FCI Levadia fännide ühisvaatamine toimub restoranis Kitchen Rõõm (Paul Pinna 8). Tere tulemast!

 

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner