FCI Levadia võõrustab Lillekülas Maardu Linnameeskonda

Pühapäeval kell 13:00 kohtuvad Sportland Arenal Premium liiga III vooru vastasseisus FCI Levadia ja Maardu Linnameeskond!

FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogić: “Kasutasime koondisepausi hästi, tegime pühendunult tööd ning lihvisime oma mänguelemente. Seetõttu tunnen end eelseisva mängu eel kindlalt. Meie vastane on Premium Liiga uustulnukana ambitsioonikas, kahel varasemal hooajal domineerisid nad Esiliigas ning väärivad oma kohta eliidi hulgas. Maardu Linnameeskonnal on olemas nii individuaalne kvaliteet kui kõrge motivatsioon; nende ridadesse kuulub palju endisi Levadia mängijad, kel on tõsine soov end tõestada. Nagu alati peame seda kõike silmas pidama, väljakul väga keskendunult tegutsema ning pisimaidki detaile jälgima. Meie motivatsioon ja võiduiha peab alati olema suurem kui vastasel kuna meie eesmärgid pole samad. Kõrgetest eesmärkidest on lihtne rääkida, kuid nende saavutamine pole kunagi kerge. Saame eelseisvas mängus taas oma suutlikkust ja kõrgeid ambitsioone tõestada.”

FCI Levadia ründaja Nikita Andreev: “Valmistume mänguks Maardu Linnameeskonnaga väga tõsiselt ega alahinda vastast. Läheme väljakule soosikutena, lähtume oma mänguplaanist, mängime meie meeskonnale omast domineerivat jalgpalli ning üritame peatreeneri poolt seatud ülesanded ellu viia. Asjaolu, et Maardu Linnameeskonna eest mängivad mitmed endised Levadia jalgpallurid lisab nii meile kui neile täiendavat motivatsiooni. Loodan, et tuleb hea mäng!“

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner