FCI Levadia kohtub Viljandis JK Tulevikuga

Premium Liiga XXVII vooru viimane kohtumine leiab aset pühapäeval kell 15:00 Viljandis kui kohalik JK Tulevik võõrustab Tallinna FCI Levadiat.

Mängu näitab otsepildis ETV2.

FCI Levadia jäi koondisepausile eelnenud nädalal võõrsil 0:3 alla FC Flora, kuid seejärel suudeti 3:2 alistada JK Tallinna Kalev.

JK Tulevik suutis koondisepausi eel lõpetada oma nukra seeria ja võitis võõrsil FC Kuressaaret 4:1. FC Florast lahutab meeskonda enne vooru algust kolm punkti, Nõmme Kalju on pärast võitu Tammeka üle liidrina 11 punkti kaugusel.

Viljandi suutis mullu FC Levadiat kodus juulikuu lõpus 1:0 võiduga üllatada, kuid järgnevates matšides pole Tallinna meeskond halastanud – viimase kolme mänguga on väravate vahe nende kasuks 18:0! Tänavused mängud on lõppenud Levadia 7:0 ja 5:0 üleolekuga.

Mõlemast meeskonnast jäävad mängukeelu tõttu eemale üks mängija, kui Viljandit ei saa aidata Tanel Lang ning FCI Levadia peab hakkama saama Yurii Tkachukita.

FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogić: “Kasutasime koondisepausi, et end värskendada ning valmistuda hooaja viimaseks vaatuseks. Ihkame taas väljakule pääseda. Eelseisva mängu tulemuse võtmekohad on keskendumine, fookuse hoidmine ja taktikaline plaan.”

FCI Levadia poolkaitsja Rasmus Peetson: “Viljandi on võõrsil ebamugav vastane. Valmistume mänguks täie tõsidusega ning toome 3 punkti koju.”

Mängu kohtunik on Roomer Tarajev, keda abistavad Silver Sepp ja Erkko Liiv. Neljas kohtunik on Lauri Salei. 

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner