FCI Levadia U21 sõidab külla FC Elvale

Tänasel taasiseseisvumispäeval sõidab FCI Levadia U21 külla FC Elvale. Esiliiga XXIV vooru mäng algab Elva linnastaadionil kell 19:00.

Mängule lisab pinget ja vürtsi mõlema meeskonna soov hooaja lõpuks esikolmikusse jõuda, lisaks sihib FC Elva järgmiseks hooajaks kohta Premium Liigas. Hetkel paikneb FCI Levadia 34 punktiga neljandal ning FC Elva 32 punktiga viiendal kohal, kolmandat kohta hoiab Rakvere JK Tarvas 38 silmaga.

Hooaja esimene omavaheline mäng Elva kunstmurul lõppes 1:1 viigiga, 24. mail võitis FCI Levadia U21 Maarjamäel tänu Artur Holodovi viimase sekundi väravale 2:1.

FCI Levadia U21 poolel kannab mängukeeldu Moorits Veering.

FCI Levadia U21 peatreener Vladimir Vassiljev: “Valmistume väga kõvaks heitluseks tugeva meeskonnaga. Nii meie kui FC Elva üritame hetkel kinni hoida neljandast kohast ning jõuda hooaja lõpuks esikolmikusse. See muudab eelseisva kohtumise veelgi põhimõttelisemaks. Senised kaks mängu olid väga pingelised ja haaravad, meil õnenstus neist koguda neli punkti. Viimastes mängudes läks meil hästi, saavutasime häid tulemusi ning anname endast kõik, et ka Elvast võiduga koju tulla.”

FCI Levadia U21 mängiv abitreener Jevgeni Gurtšioglujants:”Mängud FC Elvaga on väga pingelised ja võitluslikud, ka esmaspäevane mäng kujuneb sarnaseks. Üritame oma head seeriat pikendada ning kolme punktiga koju saabuda.”

Peakohtunik on Denis Petrov, abikohtunikud Paavo Männi ja Andres Jahimaa ning neljas kohtunik Roman Daniljuk.

FOTOL: Eelmise omavahelise mängu võiduvärava autor Artur Holodov

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner