FC Levadia naiskond kohtub Vlada Kubassova lahkumismängus Pärnu JK-ga

Naiste Meistriliiga hooaeg jätkub XV vooruga kui liigatabel on jagatud kaheks – neli esimest naiskonda hakkavad heitlema medalite eest ja ülejäänud võistkonnad jaotavad kohad 5.-8.

Laupäeval kell 14:00 võõrustab FC Levadia Maarjamäe staadionil äsja UEFA Naiste Meistrite Liiga eelringi kohtumisi pidanud Pärnu JK-d. FC Levadia on tabelis kolmandal ja Pärnu teisel kohal, naiskondi lahutavad kuus punkti.

Viimati kohtus Levadia Meistriliigas SK 10-ga, kes alistati 8:1. Pärnu andis Meistrite liiga eelringis kõva lahingu Bosnia ja Hertsegoviina, Albaania ja Moldova meistritele ning naasis alagrupis saadud kolmanda kohaga.

Tallinna FC Levadia vastasseis Pärnuga on ühtlasi ka Levadia kapteni Vlada Kubassova lahkumismänguks, kes siirdub pühapäeva hommikul Itaaliasse ning liitub sealse klubiga SSC Napoli Femminile. Sama teekonna võtab ette ka Pärnu JK ründaja Kristina Bannikova.

Ainuüksi sel hooajal on FC Levadia naiskonna kapten Vlada Kubassova löönud 15 mänguga kokku 24 väravat! Kusjuures alates 2010. aastast on Vlada kokku löönud Levadia särgis 188 väravat, mis teeb keskmiselt 21 väravat hooaja kohta! Võimas saavutus!

FC Levadia peatreener Maksim Rõtškov: “Laupäevane mäng on meie jaoks väga eriline – tahame tänada oma naiskonna kaptenit Vlada Kubassovat ning soovida talle palju edu edasisel jalgpalliteel Itaalias! Loomulikult soovime Vlada ära saata ilusa mänguga ning anname endast parima, et saavutada Pärnu JK vastu korralik tulemus. Kahes viimases Maarjamäel peetud mängus oleme Pärnu naiskonnale lõpuminutitel ülinapilt kaotanud, seekord loodame neilt punkte võtta.”

FC Levadia ründaja Vlada Kubassova: “Ees ootab mäng Pärnuga. Nad täiendasid oma naiskonda leegionäridega, huvitav on näha uusi nägusid. Oleme rõõmsad, et ees ootab mäng tugeva vastasega, sellisele naiskonnale värava löömine on sulaselge nauding. Laupäeval üritame mängida distsiplineeritult ning teenida punkte. Ootame kõiki oma ilusale staadionile! Tule ja võta sõber kaasa!”

Mängu peakohtunikuks on Vladimir Timofejev, abikohtunikud on Martin Uusküla ja William Vaask.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner