FCI Levadia kaotas Hiiul Nõmme Kaljule 0:1

Premium Liiga XX voorus sai tabeliliider Nõmme Kalju koduväljakul 1:0 jagu FCI Levadiast. Nõmme Kalju võiduvärava lõi 56. minutil Robert Kirss.

FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogić: “Meie esitus oli täna minu arvates hea. Mängisime oma mängu, hoidsime palli ja lõime mõningaid võimalusi. Muidugi ei saa hea vastasega mängides eeldada, et nendelgi oma võimalusi ei tekiks, need tekkisid. Kokkuvõttes otsustasid selle mängu mõned pisiasjad. Oli normaalne jalgpallimäng kahe hea meeskonna vahel. Jätkame töötamist, usume iseendasse ja oma mängustiili. Meil on veel 16 mängu ees, täna ei otsustatud midagi ära. Muidugi oleme pärast seda kohtumist raskemas olukorras, aga kindlasti ei muuda me oma eesmärke.”

Nõmme Kalju on tänavu koduses liigas kaotuseta püsinud ja on 50 punktiga tabelis kindel liider. FCI Levadia on 44 punktiga kolmas, ühe mängu vähem pidanud FC Flora on 45 punktiga teine.

28. juulil kell 16.00 Hiiu staadionil

Nõmme Kalju FC – Tallinna FCI Levadia  1:0 (0:0)
56. Robert Kirss

Väravasöödud: –
Hoiatused: 45+2. Liliu , 47. William Gustavo, 74. Robert Kirss, 90+5. Vladimir Avilov – 37. Jevgeni Harin, 84. Kirill Nesterov
Mänguolud: +26, päikesepaisteline hoovihmadega ilm; kunstmuru heas seisukorras.
Pealtvaatajaid: 471
Peakohtunik: Grigori Ošomkov
Abikohtunikud: Aron Härsing, Lauri Salei
Neljas kohtunik: Mart Martin

Nõmme Kalju FC: Pavel Londak, Andri Markovitš, Maximiliano Ugge, William Gustavo, Trevor Elhi, Igor Subbotin, Reginald, Deniss Tjapkin, Kaspar Paur (90+4. Nikolai Mašitšev), Robert Kirss (78. Alex Matthias Tamm), Liliu (90+1. Vladimir Avilov).
Varus: Vitali Teleš, Vladimir Avilov, Alex Matthias Tamm, Frank Kenneth Liblikmann, Nikolai Mašitšev, Rimo Hunt.

FCI Levadia: Sergei Lepmets, Markus Jürgenson, Igor Dudarev (76. Igor Morozov), Maksim Podholjuzin, Kirill Nesterov, Muamer Svraka, Juri Tkatšuk, Mark Oliver Roosnupp (65. Cem Felek), Gando Biala (65. Rasmus Peetson), Jevgeni Harin, Roman Debelko.

FOTO: Erki Pärnaku (Õhtuleht)

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner