FC Levadia ja OlyBet alustasid koostööd

FC Levadia koostööpartnerite ring laienes Eesti suurima spordiennustusportaali OlyBet näol. Ühtlasi kaunistab OlyBeti logo nüüdsest Tallinna FCI Levadia esindusmeeskonna mängusärki.

“Suurima Eesti spordiennustusportaalina on meil vaid rõõm alustada pikaajalist koostööd Eesti ühe suurima ja edukaima jalgpalliklubiga. Hea on tõdeda, et kumbki osapool on kõrgelt motiveeritud ning koostöö sisuks ei jää lihtsalt OlyBeti logo Levadia mängusärgi varrukal,” ütles OlyBeti müügi- ja turundusjuht Tanel Taal.

“Koostööd ajendas alustama ennekõike esindusmeeskonna tugev potentsiaal Eesti Premium Liigas. Spordiennustuse maailmas on jalgpall enim mängijaid köitev spordiala ning tänaseni polnud meil Eestis ühtegi püsivat koostööd meistriliiga vutiklubiga. FC Levadia partnerluse valiku osas mängis kindlasti rolli ka klubi poolt juba sel hooajal võidetud kaks karikat koduses liigas, mis näitavad, et klubi on võitmisele orienteeritud ja seega liigume samal suunal,” lisas Taal.

“Tänavune suvi on tulemas jalgpalli tähe all. Juba juunis algab jalgpalli MM Venemaal ning augustis mängitakse Tallinnas UEFA Superkarikas. Selle puhul oleme omalt poolt andmas kõigile uutele olybet.ee keskkonnas konto loonud liitujatele kaasa 25€ jalka spordiennustuse stardiraha. Sissemakset teha pole vaja – lihtsalt tule ja proovi oma oskusi. Ennusta, kes võidab MMi või kas FCI Levadia võidab järgmise mäng,” selgitas Taal.

Spordiklubi FC Levadia juhatuse liige ja tegevjuht Sergei Hohlov-Simson avaldas OlyBetiga sõlmitud lepingu üle heameelt. “OlyBeti toetus aitab meid kõrgete eesmärkide saavutamisel nii Eestis kui UEFA Euroopa Liigas. On väga meeldiv kogeda, et Eesti üks suurimaid ja edukamaid ettevõtteid näeb Eesti jalgpalli ja FC Levadia klubi suurt potentsiaali ja ambitsiooni ning soovib meile nende saavutamise juures abiks olla. Loodan väga, et meie koostöö kujuneb pikaajaliseks ning väga edukaks,” sõnas Hohlov-Simson.

FOTOL: FC Levadia spordidirektor Sergei Pareiko ja OlyBeti müügi- ja turundusjuht Tanel Taal laupäevasel Premium Liiga mängul koostööd sisse juhatamas

FOTO AUTOR: Robin Roots (Õhtuleht)

 

 

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner