FCI Levadia sõidab pühapäeval külla Paide Linnameeskonnale

Premium liiga X vooru lõpetab kahe võidulainel oleva meeskonna heitlus kui Paide Linnameeskond võõrustab FCI Levadiat. Mäng algab pühapäeval, 22. aprillil kell 15:00 Paide kunstmuruväljakul.

FCI Levadia on tabeliliider 20 punktiga. Sama punktisummaga on enne vooru algust nende seljataga Nõmme Kalju FC. Premium liigas on Levadial sarnaselt Paidele ette näidata kahemänguline võiduseeria, sealhulgas möödunud laupäevane 2:1 võit FC Flora üle, ning lisaks saadi tähtis võit nädala keskel Tipneri karikavõistlustel, kui Nõmme Kalju mängiti üle 1:0.

Hooaega ebaõnnestunult alustanud Paide on end kogunud ning viimasest kahest kohtumisest on neil ette näidata kuus punkti, kui järjepanu on alistatud nii FC Kuressaare kui ka JK Tallinna Kalev. Tabelis on Paide tõusnud kuuendaks ning lähimat jälitajat, viimati 3:2 võidetud Kalevit, edestatakse kahe punktiga.

Paide on tänavu korra FCI Levadiat üllatanud, kui märtsi alguses EJLi jalgpallihallis peetud kohtumine lõppes 1:1 viigiga.

FCI Levadia poolt jäävad mängukeelude tõttu matšist eemale Evgenii Kharin ja Yurii Tkachuk.

FCI Levadia juhendaja Aleksandar Rogić: “Kaks suurepärast võitu FC Flora ja Nõmme Kalju üle on seljataga, oleme täielikult keskendunud eelseisvale mängule Paide Linnameeskonnaga. Mäng on väga oluline kuna liigume võidukursil ning peame hoidma oma esitused stabiilsetena. Tugevas Premium Liigas pole punktikaotusteks ruumi. Avavoorus tegime Paidega viigi, nüüd avaneb meil hea võimalus ja väljakutse endale tõestada, et suudame pidevalt heal tasemel mängida. Mängude graafik on erakordselt tihe ning kohtumiste tulemusi otsustavad väikesed detailid. Oleme täielikult keskendunud ning soovime saavutada hea tulemuse.”

FCI Levadia äärepoolkaitsja Pavel Marin: „Peale kahte järjestikust derbivõitu on meeskonnas hea emotsioon ja kõik saavad aru, et jalga gaasipedaalilt ära võtta ei tohi. Meil on meeles hooaja esimene mäng Paidega, kus me kaotasime olulised 2 punkti. Paide on tugev meeskond ja midagi kerget me mängust ei oota. Valmistume väga tõsiseks mänguks hea vastasega. Meie eesmärk on näidata Paides ilusat jalgpalli ning naasta pealinna 3 punktiga. Ootame meie poolehoidjaid staadionile FCI Levadiale kaasa elama.”

Mängu kohtunik on Juri Frischer, keda abistavad Artur Telling ja Neeme Neemlaid. Neljas kohtunik on Kristo Külljastinen.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner