Teisipäeval kohtuvad karikasarjas Nõmme Kalju ja FCI Levadia

Teisipäeval kell 18:00 kohtuvad Hiiu staadionil Evald Tipneri karikasarja veerandfinaalis Nõmme Kalju ja FCI Levadia.

Aprilli alguses kohtusid meeskonnad Sportland Arenal Premium Liiga mängus ning siis oli lõpptulemuseks 2:2 viik.

FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogić: “Meie jaoks on iga sari väga oluline, oleme ambitsioonikad ja soovime võita kõik trofeed. Kaks nädalat tagasi mängisime sama vastasega, kelle suhtes tunnen suurt austust kuna nad töötavad mitu aastat koos tänase peatreeneriga ning neil on samuti kõrgeimad eesmärgid. Ootan homme väga rasket mängu. Valmistume samamoodi nagu igaks mänguks – meil on oma mängustiil, mis on seotud minu nägemuse ja põhimõtetega ning klubi usuga oma mängijatesse ja nende talenti. Me ei taha midagi muuta isegi juhul kui meie vastas on agressiivse mängustiiliga kõrgelt pressiv meeskond, kes on väga ohtlik kontrarünnakutel. Meie jaoks on peamiseks väljakutseks oma mängu käivitamine ja me üritame seda teha.”

FCI Levadia poolkaitsja Muamer Svraka: “Kohtumine karikavõistluste veerandfinaalis Nõmme Kaljuga on nagu finaal enne finaali. Ootame väga võitluslikku mängu nagu seda oli liigamäng kaks nädalat tagasi. Üritame mängida tugeva vastase vastu oma mängu ja jõuda edasi poolfinaali.”

Kell 19 kõlab avavile Narva Kreenholmi staadionil, kus JK Narva Trans kohtub FCI Tallinnaga.

Kolmapäeval, 18. aprillil kell 18 mängivad Kuressaare linnastaadionil FC Kuressaare – Tallinna FC Flora. Kell 19 kohtuvad Tallinna FC Flora U21 – Viljandi JK Tulevik (FC Flora Lilleküla väljakul).

Nõmme Kalju – FCI Levadia ning Kuressaare – Flora kohtumistest teeb otseülekande Tallinna Televisioon.

Poolfinaalid peetakse tänavu 8. ja 9. mail. Klubijalgpalli pidupäev, mille raames selgub ka Evaldi Tipneri karikavõistluste võitja, toimub A. Le Coq Arenal 19. mail.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner