FCI Levadia sõidab külla Pärnu JK Vaprusele

Premium Liiga VIII voorus näeb Taaveti ja Koljati lahingut kui Pärnu JK Vaprus võõrustab suvepealinnas Tallinna FCI Levadiat. Mängu näitab otspildis jalgpall.ee.

Kuigi Pärnu on tänavu hambaid näidanud nii Tammekale, Paidele kui ka Viljandile, kellelt on kokku võetud kaks punkti, siis „suurtele“ on kindlalt alla jäädud – kaotusnumbrid 0:7 Nõmme Kaljule ja 0:5 FC Florale räägivad enda eest. Nädala keskel vannuti pealinnas alla 2:4 alla JK Tallinna Kalevile, kelle vastu jäädi 0:4 kaotusseisu, kuid Karl Anton Sõerde ja Ronaldo Tiismaa tegid viimase kümne minutiga skoori viisakamaks.

FCI Levadia suutis nädala keskel välja tulla 0:2 kaotusseisust Nõmme Kalju vastu. 74. minutil suutis meeskonna kaotusseisu vähendada Nikita Andreev ning Gando Biala suutis 80. minutil mänguseisu viigistada.

Tabelis on FCI teisel kohal, sarnaselt Kaljule on teenitud 14 punktiga. Liidriks tõusnud FC Florast jäädakse maha ühe punktiga. Pärnu on tabelis kahe punktiga viimane, sama punktisumma on kogunud ka üheksandal real olev Paide.

Kaartide tõttu jääb FCI Levadia poolt mängust eemale Igor Morozov.

Aleksandar Rogić: “Kui tahame tulla meistriks, siis peame kõikideks mängudeks ühtemoodi valmistuma, sõltumata sellest, kes on vastane või millisel tabelikohal ta asub. Meil peab olema võimekus pidevalt oma tasemel mängida. Kolmapäeval oli meil väga füüsiline ja raske mäng Nõmme Kaljuga, millest peame kiiresti taastuma ning minema väga motiveeritutena Pärnusse. Ootan oma meeskonnalt väga head esitust, maksimaalset keskendumist ja pühendumist alates esimesest minutist kuni lõpuvileni. Aprillis on palju mänge ja graafik väga tihe, mistõttu pole alati kerge fookust hoida, kuid me oleme profid ja peame sellega hakkama saama.”

FCI Levadia poolkaitsja, mullu JK Vaprust esindanud Rasmus Peetson: “Homme tuleb Pärnus väga raske mäng, vastane ei loovuta meile niisama mitte vähimatki. Vaprus mängib kaitsest lähtuvalt ja rõhub vasturünnakutele, peame kohtumise alguses värava lööma, siis läheks lihtsamaks, aga midagi kerget loota ei maksa. Meie eesmärgiks on kolm punkti.”

Mängu kohtunik on Marko Liiva, keda abistavad Silver Sepp ja Egerd Pajustik. Neljas kohtunik on Thor Vaas.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner