FCI Levadia alustab Premium Liiga hooaega Paide LM vastu

FCI Levadia alustab uut Premium Liiga hooaega laupäeval, 3. märtsil kell 16:00 Lilleküla jalgpallihallis Paide Linnameeskonna vastu. Mängu näitab otsepildis ETV+.

Hooaega Superkarika võiduga alustanud FCI Levadia soovib ka Premium Liigas edukalt alustada. Peatreener Aleksandar Rogići sõnul austatakse vastast väga, kuid vaatamata sellele loodetakse oma mängu peale suruda ja võtta avakohtumistest võit.

FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogic: “Eduka stardi järel tahame jätkata häid esitusi. Eelmises mängus näitasime ambitsiooni ning võidutahet, nüüd soovime veelgi edasi minna. Tunneme Paide Linnameeskonna vastu sügavat austust – tegemist on väga tugeva meeskonnaga, kes on tänavu veelgi löögijõulisem kui eelmisel hooajal. Valmistume ja häälestume igaks mänguks väga tõsiselt ja meile omasel viisil, meie jaoks pole vahet millise meeskonnaga kohtume. Oleme oma mängu järjest parandanud. Ootan oma meeskonnalt kõrge kvaliteediga, tempokat ja intensiivset mängu, väravaid ning loomulikult võitu, et liikuda meie ees seisvate eesmärkide saavutamise suunas.”

FCI Levadia keskkaitsja Maksim Podholjuzin: “Meeskonnal oli raske hooajaeelne ettevalmistus ja palju treeningmänge. Laupäeval ootab ees raske mäng, Paide on hästi organiseeritud meeskond, kes armastab mängida madalal, kuid olen veendunud, et meie meeskond on 100% mänguks valmis ja annab endast kõik, et kolm punkti teenida.”

FCI Levadia poolelt kannavad eelmisest hooajast pärinevat mängukeeldu Aime Marcelin Gando Biala ja Nikita Andreev.

Mängu vilistab Joonas Jaanovits, abikohtunikud on Sander Saga ja Artur Telling. Neljas kohtunik on Martti Pukk.

Eelmisel hooajal kohtusid FC Levadia ja Paide Linnameeskond kokku viis korda – neli korda Premium Liigas ning korra ka Evald Tipneri karikavõistlustel. FC Levadia võitis kõik omavahelised mängud tulemustega 7:0, 5:2, 8:0, 3:1 ja 4:0.

Piletiinfo: Täispilet 7 eurot, üliõpilased ja lapsed 3 eurot. Kuni 6-aastastele lastele sissepääs tasuta.

Soeta piletid eelmüügist: https://ticketbest.ee

Klubikaardi näitamisel pääseb FC Levadia Jalgpallikooli noormängija koos perega mängu vaatama tasuta!

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner