FC Levadia naiskond lõpetab hooaja Tartu SK 10 Premiumi vastu

Laupäeval, 14. oktoobril peetakse naiste Meistriliigas hooaja viimane voor. Medalivõitjad on juba varasematest voorudest selged – meistrina lõpetab Pärnu JK, hõbega FC Flora ja pronksiga FC Levadia.

Kell 13:00 lähevad Kambja staadionil vastamisi selle hooaja neljas naiskond Tartu SK 10 Premium ja kolmanda koha saavutanud Tallinna FC Levadia. Omavahelistes kohtumistes on seni punkte jagatud võrdselt, kui mõlemad naiskonnad on korra võtnud võidu ning viimane mäng lepiti 1:1 viiki. Kuigi tabelikohad on mõlemal naiskonnal kindlad, soovitakse hooaeg lõpetada ikkagi võiduga.

FC Levadia peatreener Maksim Rõtškov: “Hooaja viimane mäng Tartu SK 10 Premiumiga kujuneb väga võitluslikuks ning haaravaks. Senistes mängudes on punktid jagunenud võrdselt ning kindlasti soovivad mõlemad naiskonnad hooaja kokkuvõttes vastasest paremad olla. Meie jaoks on väga oluline hooaeg võiduga lõpetada ning hea tujuga talvepuhkusele minna! Olen kogu naiskonnale lõppeva aasta eest tänulik – tegime kõvasti tööd, pingutasime korralikult ning saime oma mängu käima. Pronksmedal on tubli tulemus, kuid järgmisel aastal üritame sihtida kõrgemaid kohti. Viimased mängud näitasid, et oleme selleks suutelised kui tegutseme ühtse naiskonnana.”

FC Levadia Viktorija Draguntseva: “Hooaja viimane mäng on väga oluline nii naiskonna kui treeneri jaoks. Tahame näidata ilusat ja silma rõõmustavat jalgpalli, saada rahulolu ja loomulikult naasta koju võiduga! Võõrsil mängides tunneme oma poolehoidjate toetusest puudust, kuid oleme täielikus lahinguvalmiduses.”

Mängu peakohtunik on Timo Teniste, abikohtunikud Andres Lõhmus ja Andre Varusk.

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner