FC Levadia vs Nõmme Kalju FC eelvaade

FC LEVADIA – NÕMME KALJU FC

A. Le Coq Premium Liiga XXVII voor

Laupäeval, 26. augustil kell 18:00

Kadrioru staadion

Premium Liiga kolmanda ringi lõpetab FC Levadia ja Nõmme Kalju FC hilissuvisel Kadrioru staadionil. Mängu eel paiknevad mõlemad klubid samal tabelipulgal – mõlemal on kirjas 60 punkti ning FC Florast jäädakse maha 10 punktiga. Sõnadetagi on selge, et tiitlilootuse elushoidmiseks vajavad mõlemad leerid laupäeval võitu, viik ei paku meistritiitli kontekstis rahuldust kummalegi osapoolele.

Mängu raames toimub traditsiooniline heategevusüritus Lastele Tervis, mille tulu läheb seekord kahe erivajadusega lapsega Pirita perekonnale. 

FC Levadia peatreener Igor Prins: “Valmistume väga pingeliseks ja kõvaks heitluseks. Loomulikult on meie ainsaks eesmärgiks kohtumine võita. Mängu raames toimub meie traditsiooniline heategevusüritus Lastele Tervis, kutsun kõiki jalgpallisõpru Kadriorgu suurele mängule kaasa elama ning omalt poolt väikest heategu tegema!”

FC Levadia paremäär Tarmo Kink: “Valmistume haaravaks ja huvitavaks mäng FC Levadia ja Nõmme Kalju vahel ning teeme endast kõik, et võit koju jätta! Kogu piletitulu läheb ühe Pirita perekonna toetuseks, kelle kaks last on autistid. Palun tule ka Sina kaasa elama ja toetama seda perekonda!”

Ürituse poolajal toimub ka SUUR AUHINNALOOS! Peaauhinna paneb välja Viimsis asuv Atlantis H20 Aquapark! Eesti suurima veekeskuse tõmbenumbriks on unikaalne interaktiivne märg expo-ala koos erinevate liutorude, veeatraktsioonide ja lainebasseiniga.

Poolajal viiakse läbi ka publikumäng Pallid Publikusse, kus õnnelikul ja OSAVAL on võimalus võita ägedaid auhindu!

Boonus: esinevad ka FC LEVADIA TANTSUTÜDRUKUD!

Peakohtunik on Roomer Tarajev, abikohtunikud Silver Kõiv ja Egerd Pajustik, neljas kohtunik Jaan Roos ning täiendavad abikohtunikud Kristo Külljastinen ja Marko Liiva.

 

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner