FC Levadia vs Paide Linnameeskond eelvaade

FC LEVADIA – PAIDE LINNAMEESKOND

A. Le Coq Premium Liiga XXII voor

Laupäeval, 5. augustil kell 16:00

Kadrioru staadion

FC Levadia jäi möödunud reedel 0:1 alla Viljandi JK Tulevikule ning jäi sel hooajal esimest korda Premium liigas punktita. See andis tunda tabeliseisus, kus FC Levadia jääb nüüd FC Florast maha seitsme punktiga ning nädala keskel püüdis Nõmme Kalju Maarjamäe meeskonna tabelis kinni. 

Paide Linnameeskond käis viimati väljakul möödunud laupäeval kui tunnistati Kalju 4:0 paremust. Paide viimane võit Premium liigas pärineb maikuus lõpust kui alistati Pärnu JK Vaprus. Juulikuus suudeti noppida kaks viigipunkti ning 17 punktiga hõivatakse tabeli kaheksas rida. Nelja punkti kaugusel on nii Tartu JK Tammeka seitsmendal kui ka Viljandi JK Tulevik üheksandal real.

Tänavused omavahelised kohtumised on lõppenud Levadia suurte võitudega – märtsi keskel alistati vastane Maarjamäel 7:0, juunikuu keskel oldi Järvamaa esindusmeeskonnast võõrsil üle 5:2.

FC Levadiat ei saa kaartide tõttu aidata kaitsja Artjom Artjunin.

FC Levadia peatreener Igor Prins: “Premium Liiga tabeliseis on väga pingeline ning me vajame punkte oma positsiooni parandamiseks. Oleme eelmise mängu selja taha jätnud ning häälestume uueks kohtumiseks, kus on meie ainsaks eesmärgiks võit!”

FC Levadia poolkaitsja Josip Krznarič: “Võtame end kaotuse järel kokku, et seekord oluliselt paremini mängida ja kolm punkti välja võidelda.”

Mängu kohtunik on Marko Liiva, keda abistavad Dmitri Vinogradov ja Lauri Salei. Neljas kohtunik on Eiko Saar.

Pileti hind on €7. Sooduspilet kuni 18-aastastele lastele, üliõpilastele ja pensionäridele €3. Kuni 6-aastastele lastele sissepääs tasuta. Facebookis ürituse lehel osalejatele: €3. FC Levadia noormängija hooajakaardiga sissepääs tasuta. Pealtvaatajatele toimuvad vaheajamängud ning loositakse välja auhindu.

 

 

 

 

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner