Täna kohtuvad Esiliigas FC Kuressaare ja FC Levadia U21

Esiliiga XXII vooru juhatavad täna Saaremaal sisse FC Kuressaare ja FC Levadia U21. Kohtumine algab Kuressaare linnastaadionil kell 19:00 ning on otseülekandes nähtav jalgpalliportaalis Soccernet.ee

Hetkel paikneb FC Levadia U21 tabelis 24 punktiga kaheksandal kohal, sama punktiarvu juures edestab FC Santos FC Levadia duublit parema väravate vahega. FC Kuressaare on 34 punktiga viies ning jääb liiga liidrist Maardu Linnameeskonnast seitsme punkti kaugusele.

Kahes senises omavahelises mängus jäi FC Levadia duubel Viikingite vastu kuivale – Kuressaares kaotati 0:4 ning Maarjamäel viigistati 0:0.

FC Levadia U21 peatreener Vladimir Vassiljev: “Kui näitame samasugust mängupilti nagu laupäeval JK Tallinna Kalevi vastu ning kasutame oma võimalused ära, siis tuleme saarelt kolme punktiga koju. FC Kuressaare on tugev meeskond, kes mängib hästi kaitses ning suudab efektiivselt mängu ehitada. Sellel hooajal pole meil saarlastega lihtne olnud ning kindlasti kujuneb ka seekordne mäng väga võitluslikuks. Vajame punkte, et Esiliigas oma tabelikohta parandada.”

FC Levadia U21 mängiv abitreener Jevgeni Gurtšioglujants: “Valmistume väga võitluslikuks mänguks, Saaremaal pole kunagi kerge mängida. Meie meeskond on mitmes viimases mängus näidanud väga ründavat jalgpalli, kuid pole suutnud korralikku mängupilti tulemuseks realiseerida. Seekord tahame väravaid lüüa ja võiduga koju tulla.”

Mängu peakohtunik on Reelika Turi, abikohtunikud Alo Rosma ja Andres Kalvik ning neljas kohtunik Argo Pruul.

FOTO: Jana Pipar (EJL)

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner