FC Flora vs FC Levadia eelvaade

FC FLORA – FC LEVADIA

A. Le Coq Premium Liiga XIX voor

Reedel, 14. juulil kell 19:30

A. Le Coq Arena

Premium Liiga teise poole juhatab XIX voorus sisse teine järjestikune Tallinna derbi FC Flora ja FC Levadia vahel. Kohtumist näitab otseülekandes ETV2.

Möödunud pühapäeval kohtusid võistkonnad Kadriorus ning siis lõppes kohtumine väravateta viigiga. Hooaja avamängus tehti Sportland Arenal samuti 1:1 viik.

Hetkel edestab FC Flora Premium Liiga tabelis FC Levadiat nelja punktiga. FC Levadiast jääb omakorda viie punkti kaugusele Nõmme Kalju FC. Seega on reedesel mängul kuldmedali osas ülisuur kaal.

FC Levadia peatreener Igor Prins: “Pühapäeval tegime Kadriorus korraliku mängu. Lõime palju teravusi ja olime ohtlikud, kuid värav jäi siiski löömata. Nüüd mängime võõrsil ning kindlasti tuleb taas derbile kohaselt väga haarav ja võitluslik mäng. Läheme kohtumisele vastu selge eesmärgiga kolm punkti ära võtta.”

FC Levadia väravavaht Sergei Lepmets: “Kohtumised FC Floraga on alati printsipiaalsed ja väga võitluslikud. Tahame neile tabelis lähemale tulla ning selleks vajame reedel kindlasti võitu. Oleme mänguks hästi valmistunud ning ja meie ainsaks eesmärgiks on kolm punkti. Ootame kõiki FC Levadia fänne Lillekülla meie meeskonda toetama!”

FC Levadia poolel kannab mängukeeldu Horvaatia keskpoolkaitsja Josip Krznarić.

Reedene Tallinna derby on FC Levadia ja FC Flora läbi aegade 95. omavaheline mõõduvõtt. Liigamängudes kohtutakse 75. korda ning senine statistika räägib selgelt FC Levadia kasuks – 35 võitu, 22 viiki ja 17 kaotust.

 

 

 

 

 

 

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner