FC Levadia vs FC Flora eelvaade

FC LEVADIA – FC FLORA

A. Le Coq Premium Liiga XVIII voor

Pühapäeval, 9. juunil kell 19:00

Kadrioru staadion

Suvisel pühapäeva õhtul ootab kõiki jalgpallisõpru kaunis Kadriorus haarav ning kauaoodatud Tallinna derby FC Levadia ja FC Flora vahel.

Pilk tabelisse annab tunnistust pühapäevase derby tähtsusest – hetkel edestab liidrikohal olev FC Flora tabeli teist FC Levadiat vaid 4 punktiga. Seejuures pole kumbki meeskond tänavusel hooajal veel liigamängudes kaotusi tunnistanud. FC Floral on käimas 15-mänguline võitude seeria, mille lõpetamise seabki FC Levadia meeskond oma peamiseks ülesandeks.

Nii FC Levadia kui FC Flora lähevad derbile vastu pettumusega hinges kuna neljapäeval sai otsa meeskondade euroteekond. Seejuures käis mõlema tiimi käsi tänavu sarnaselt – avakohtumises võeti vastu 0:2 kaotused, kordusmängudes jõuti peaaegu soovitud seisudeni, ent lõpuks tuli mõlemal vastu võtta veel teinegi kaotus. Neljapäevastest kurnavatest eurolahingutest kiire taastumine ongi seekordse derby eel võtkeküsimuseks.

FC Levadia peatreener Igor Prins: “Tallinna derbi eel on kommentaarid liigsed. Mängud FC Floraga pakuvad pealtvaatajatele alati palju põnevust ning Premium Liiga ülipingeline tabeliseis suurendab veelgi pühapäevase kohtumise tähtsust. Üritame neljapäevasest UEFA Euroopa Liiga korduskohtumisest ja Iirimaa reisist kiiresti taastuda ning FC Flora vastu hea esituse teha. Vastane on sarnases seisus – neilgi on neljapäeval ülitähtis euromäng oma koduväljakul. Loomulikult on meie ainsaks eesmärgiks võit! Ootame FC Levadia poolehoidjaid Kadriorgu meile kaasa elama!”

FC Levadia kapten ja ründaja Rimo Hunt: “Oleme FC Floraga sarnases seisus – mõlemal oli neljapäeval raske euromäng, meil lisaks ka kurnav teekond koju. Peame kiiresti taastuma ning pühapäevaks kodumänguks hästi valmistuma. Meid rahuldab üksnes võit. Kindlasti tuleb väga raske mäng.”

Pühapäevane Tallinna derby on FC Levadia ja FC Flora läbi aegade 94.omavaheline mõõduvõtt. Liigamängudes kohtutakse 74. korda ning senine statistika räägib selgelt FC Levadia kasuks – 35 võitu, 21 viiki ja 17 kaotust.

Hooaja avamängus tegid meeskonnad Sportland Arenal 1:1 viigi. Eeloleval reedel mängitakse uuesti A. le Coq Arenal.

Mängu eel ja vaheajal esinevad FC Levadia tantsutüdrukud!

Pileti hind 7 €. Sooduspilet kuni 18-aastastele lastele, üliõpilastele ja pensionäridele 3 €. Kuni 6-aastastele lastele sissepääs tasuta. Facebooki ATTENDING ürituse lehel: 3 €. FC Levadia noormängija hooajakaardiga sissepääs tasuta!

 

 

FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner
FCI Levadia - Partner